0 oy
506 göst.
Aile kategorisinde (707 puan) tarafından
Ya soru sormak için yazmadım aslında içimi dokmek için yazdım.Bugun oğlumun veli toplantısı vardı giyindim makyaj yaptım.(pudra maskara ve ruj) ruj zaten maskeden dolayı görünmüyor onu sildim hafif bıraktım sadece.Bide saçlarımı düzleştirdim.Hani diğer anneler ne biçim bir veli demesin diye.Kendime özen gösterdim.

Neyse gittim toplantiya girdim eşim bir ara geldi kızım dışarı çıkınca onunla çıktı.Sonrs herkesin çıkmasını bekledim çünkü öğretmenle özel konusuyorum geçen de aynısıni yaptım.

Oğlum hiperaktif bu yüzden ogretmen çok yakınıyor.

Bende doktora götürdüm hem siz hem öğretmen formu doldursun getirin dedi neyse bir daha doktora gitme şansım olmadı çünkü param yok.Neyse öğretmene ded işte psikiyatrist kırmızı reçeteli ilaç yazacak falan diye konuştuk.Simdi bunu tüm velilerin yanında demek istemedim.Oglum kötü gorunsun istemedim.Herkes ayni düşünmez neticede.Neyse çıktım okuldan arabada eşim ve çocuklar bekliyor.Bindim eşim bir bağırmaya başladı bana vurdu arabanın her yerine yumruk attı.Vay efendim ben başını belaya mi sokacakmisim.Ben ne yapıyormusum.Bana ne hakaretler ne küfürler savurdu.Arabayi o kadar hızlı kullandı ki kaza yapacaktık.

Çocuklar korktu.Ben sakinleştirmeye çalıştıkca bağırdı.Bir daha öğretmenle görüşmeyecekmisim.Adim çıkacakmış.Gecenlerde kendi adı çıktı bunu başka zaman yazarım neyse.Kisi kendinden bilir işi ve benimde çocuklarında canına kastetti resmen.O kadar kotu oldukki hepimiz şuanda ne yapsam bilemiyorum.Kayinpederim bizde 10 gündür.İnanin adama hizmette kusur etmiyorum başka kaynimds var ama bizde daha rahat diye oraya gitmiyor siz düşünün yani ne kadar iyi baktığımı.

Ve ben babasına bile iyi davranirken onun bana böyle bir ahlaksızlıgi yakıştırmasından dolayı utanıyorum.Cok yoruldum.Neymis makyaj yapmayacak misim be pislik demezlermi adama sen onun bunun karısına bakiyorsun ya onlara niye bakıyorsun diye.

Çıldırmak üzereyim nasıl sakinleşirim bilmiyorum.Babam istemiyor beni gidecek yerim yok ama çocuklarım mahvoldu artık napsam bilmiyorum ya.

7 Cevaplar

+1 oy
(4,698 puan) tarafından
Ya ne diyeceğimi şaşırdım artık insanlıktan çıkmış eşin kişisi çok sinir oldum babana ayrı öfke duydum illa ölmek mi gerekiyor evlendikten sonra aile tarafından sevilmek için oğullarına gelince o ev oğullarının evi oluyor ama kız evlenince el oluyor yazıklar olsun kadın sığınmaya git canım hepsi ni biz ne yaptık desin kalma evde madem eşinin gözümde dışarıda ayrılmak istemiyorsanda bir yüreklerini ağızlarına getir 
(707 puan) tarafından
Oğlum okula gidiyor kızım daha 15 aylık.Hani bir hisimla çıksam onlarında düzeni bozulacak ama gerçi ortada bir düzen de yok.Benim ailem zaten başlı başına ayrı bir dert.Onlara hakkımı asla helal etmiyorum .Eşim insan değildi ki zaten.Gun geçtikce düzeleceğine daha da kötü oluyor.
(4,698 puan) tarafından
Hiç birşey olmaz ya bu düzen bozulacak ya da düzelecek bu böyle gitmez çaresiz kimsesiz gördüğü için zaten bu eziyeti
(707 puan) tarafından
Aynen öyle zaten.Bizimkilere söylüyorum umurlarinda değil babam sürekli beni suçluyor neymis kaçarak evlenmişim yahu 9 sene olacak bikmadi adam söylenmekten.
(4,698 puan) tarafından
Bence al çocukları çok git karakola can tehlike iz var de sır ol ya baksınlar bu hayat sensinz nasıl oluyormuş sır ol biranda ki şok gibi yüzlerine şamar insin
(707 puan) tarafından
Ah canım kayinpederim daha yeni gidecek bugün akşam inan vakit bulup yazamadım kusura bakma.
Ben nereye gitsem sigamam zaten Rabbim inşallah bir kapı açar.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esinin zihniyeti çok kötü kişi kendinden bilir işi derler ben her dışarı çıktığımda yaparim ama eşim ne diyebilir 

Sende babasına söyle 
(707 puan) tarafından
Söyledim babasına ama eşim olacak s.lak eve gelmedi henüz bizi bıraktı defoldu gitti.Esimin zihniyeti bozuk ben çok iyi biliyorum zaten kendisi ahlaksız.
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Sonuna kadar okudum canım. Ve kendimi senin yerine koydum. İnan çok onur kırıcı. Ayrıca çocukların ne kadar çok korktuğunu düşünemiyorum bile. Seni gaza getirmek istemiyorum ama bugün çocukların yanında bunu yapan yarın neler yapabilir kimbilir. Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda bir kapı açılır da o pislikten kurtulursun. 
(707 puan) tarafından
Amin amin amin.İnsallah yoksa gerçekten hayatım bitti.Bana senin gırtlağını keserim bilmem ne gibi tehditler savuruyor sürekli.Ben her zaman makyaj yapan biri değilim kırk yılda bir yaparım.Bu olay oldu zaten.Kendi ahlaksız olduğu için benide öyle görüyor sanırım.Cocuklarim canlarım o kadar kotu oldular ki.Kizim kucagimdaydi korkudan titredi kulaklarını kapattim ama oğlum duydu tabi herşeyi gördü.Kizim anlayacak yaşta değil ama bağırdığı için korktu.Oglum arabaya vurudugunuda gördü.Cok kötü oldu.
(1,060 puan) tarafından
Off Allah yardımcımız olsun canım. Ne diyeceğimi bilemedim. Kaldı ki ben çocuklarımın okuluna giderken kendime ekstra özen gösteririm ki çocuğum annesiyle gurur duysun. Çünkü ben yaşadım benzer şeyler çocuklarım yaşasın istemiyorum. Oyuzden velilerin içinde daha bi kendime bakarım bu konuda seni çok iyi anlıyorum. Okudun mu bir mesleğin var mı bilmiyorum ama bir işe girip kendi ayaklarının üstünde duramaz mısın?
(707 puan) tarafından
Kusura bakma anca vakit bulabildim canım.
Bende özen gösterdim kendime diyen çıldırdı zaten.
Mesleğim yok lise mezunuyum.İs bakıyorum bakalım nasip bulursam basliycam.
0 oy
(7,455 puan) tarafından
esım makyajı sevmez hayata evlendıgımız gun hepsını cope atı kapalı bırıyım zaten ozel gunlerde duduruyodum elını bılan kaldırmadı yasakladı yapmıcen dedı kıskanıyom dedı 2018 bugune kadar bıkere bıle makyaj yapmadım artık
(707 puan) tarafından
Ama sen kapalısin.Ben açık biriyim.Ve ben seneler önce makyajsız adım atmazdim dışarı.Simdilerde çoluk çocuk yapamıyorum.Sadece özel bişey olduğu zaman yapıyorum oda kırk yılın başında.
(7,455 puan) tarafından
anladım tabı sende haklısın kapalıyım ama ınsan ozel gunlerde kulanmak ıstıyo ama esım ıstemıyo dıye yapmıyom bende
(707 puan) tarafından
Ben o istemiyor diye yapmamazlik edemem.Cunku zaten açığım.
0 oy
(12,264 puan) tarafından
Allah' yer ve yardımcın olsun inşallah 

Valla yavrum aynen öyle kişi kendinden bilir  

Allah ıslah etsin 

Ne diyim seni istemeyen babaninda babaliguna tüküreyim sam babası 

Köpekler de baba ona bakarsan 
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.
Kusura bakma baya geç yazdım girip yazmaya fırsatım olmadı.Benim babam adı baba işte gerçekte hiç bir işe yaramıyor.
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Makyaj kafinlar icindir ben yapmiycam senmi yapicaksin  deseydn  nebileyim ya kiskanclk olur ama sovmek dovmek  olmamasi lazim allah yardimcn olsn
(707 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun.Kusura bakma anca vakit bulup cevap yazabildim.
O makyaj yapmamı istemez ama makyaj yapan kadınlara dibi düşer.
(1,370 puan) tarafından
Gercekten cook uzuluyorum kendimi sizlerin yerine koyarak yaziyorum  Boyle erkeklerdense dunyaya hepsi koz olarak gelseler keske  herkes erkek sevdasi olup gitmis bide
(707 puan) tarafından
Ne yazikki öyle.Nefis terbiyesi olan insanla olmayan insan bir olmuyor.
0 oy
(2,377 puan) tarafından
önceden de böylenmiydi kıskanıyor uydu sorun makyaj yapıp sğslenip ögretmenle konusmam mı erkek mı pgretmenn cok iyi halt etmiş cocugum psıkoljk ılac kullandığını söyluyorsuj ve Esin onlarınnyannda sana vuruyor o cocugum psıjljjsı duzelır mı cocukların yanında bunu yaptgın için affetmcm senı psıjlkdisı bozudlu sayende nasl babasın desen sakınlesınce ve halden anlayan biriyse sürümdür onu canım evin içinde süslen püslen o umrund aolmasn mıkrop kayınpederinede söyle wlla bak aranız iyiyse .. bide adam olsaydı iş halletseydi ögretmenle gidip o konussaydo madem kıskanıyo seni mikrop  
(707 puan) tarafından
Canım kusura bakma anca vakit bulabildim cevap yazmaya.
Erkek öğretmen olduğu için çıldırdı o gündür beri de sürekli şüpheyle yaklaşıyor baba.Bende dedim kendin gitseydin o zaman diye.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 239 göst.
0 oy
12 cevap 599 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 969 göst.
0 oy
6 cevap 199 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (198 puan) tarafından soruldu

381,228 soru

11,412,662 cevap

34,956 kullanıcı

...