0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Görücü usulüydü. İlk 4 ay kadar muazzam ötesi bir ilişkimiz vardı çok muazzamdi. Çok kibar çok naif çok saygılı ve bir o kadarda ilgisi vardı. Ayağımın altını öptüğünü biliyorum o derece. Sonra hamile kaldım bir anda tavrı değişti o adam gitti bam başka bir insan geldi. Derken 3. Senemizi doldurduk. Şuan inişli çıkışlı bir ilişkimiz var önceki postlardan bakarsanız anlarsınız. Küfür hakaret her şeyi duydum ağzından. Bana istediğim gibi bir eş olmadı ama çok güzel bir baba oldu çocuklarıma. Bunu asla inkar edemem çocuklarına aşırı derecede düşkün. İlk doğumda o yanımda kaldı hatta kızımı çoğunlukla o büyüttü. Gece kalkıp mamasını yaptığını da biliyorum hala oğlumun ve kızımın altını değiştirdiğinide. Kız çocuğunu babası görmesin diyenler olabilir. Ama bende oğlumun altını açıyorum sonuçta bir art niyetim olamaz onunda olmadığına eminim. Çok şefkatle bakıyor çocuklarına. Çocuklarına olduğu kadar banada düşkün olsaydı keşke diyorum çünkü o zaman mükemmel olabilirdi hayatım. Karnını doyurup ilaçlarını bile takip eder hasta olduğunda o götürür iğnesi olduğunda o götürür. 2 tane olduğu için ben evde kalıyorum diğerinin yanında. Gece olduğu zaman durmazsa o sallar beşiği. Vefalı bir baba ben eminim ki çocuklarım büyüdüğü zaman onu çok sevecekler ama bana nedense hiç vefalı bir eş olmadı. Bakışlarında aşk yok neden diyorum bazen biz böyle olduk ruh hali çabuk değişiyor bana karşı. Bakıyorum normal konuşuyoruz falan birden sinirleniyor birden bağırıyor acaba neden böyle oluyor ruh hali anlık değişiyor benimde onunla birlikte değişiyor. Sonuçta bir şey konuşurken bir anda sinirlenince bende sinirleniyorum ve bu bir döngü halini aldı. Mesela bu bir kaç gündür iyi iyi derken küfür etmiyor ama siniri her zaman var neden olabilir kızlar çözüm yolu istiyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
(1,698 puan) tarafından
Ya sen en son çocuklarını bırakıp birkaç hafta burnu sürtsün diye evden gitme “numarası” yapmicak mıydın? Ben hala senin neyi sorduğunu anlamıyorum. Zaten söylenilen hiçbir şeye kulak asmıyosun ki ne diyelim? Burda sana bırak çekme sana ev açarım iş bulurum diyen arkadaşlar oldu. Çocuklarını bırakma mama masrafını karşılarız diyenler bile oldu. Dönüp dolaşıp yine kocam şöyle böyle niye bana aşkla bakmıyor diyosun. Valla seni anlamıyorum bacım kusura bakma!
tarafından
Bencede by by
(1,698 puan) tarafından
Valla ne diym mihri işte her şey ortada. Elalemin b.kuna salça olursa eline pislik bulaşır bize ne ya
tarafından
Bak ben kolay kolay bir insana laf söylemem ama sana tölerans gösteriyorum b.ok falan çok terbiyesiz konuşuyorsun. Ben mesela senin postlarina girip senin açığını aramam ve kolay kolay insan kırmam ama konuşma üslubun bir anneye yakışır cinsten değil. Eşim bana küfür mü etti? Ben bugüne kadar hiç neden diye sormadım hep sonuç odaklı yazdığım için bugünde acaba neden böyle olduk diye sormak istedim size sen gel hakaret et diye yazmadım yada 7 sülaleme küfür ettiğini bana hatırlat diye yazmadım bir evlat annesi olarak özelikle yarası derin bir anne olarak beni anlaman lazım. Sen evladını bugün kime teslim edersin? Ben diyeyim annene bile ederken gözün arkada kalıyor hiç tanımadığın bir kişiye evlat teslim etmek psikolojisi bozukluk demek
(1,698 puan) tarafından
Ben sana küfür etmedim ya da hakaret de etmedim. B.k yazdığım için bu kadar alınmana gerek yok. Ama sırf eşinin burnunu sürtmek için 2 çocuğunu bırakıp gitme cesareti gösteren biri bana annelik dersi vermesin. Ne biliyosun burnunun sürteceğini? Belki seni geri eve bile almayacak çocuklarını göstermeyecek? Ki büyük ihtimalle de öyle olur çünkü adam sana alenen git demiş ya. Ya dizini kırıp oturucaksın çocukların için katlanıcaksın ya da onları da alıp yeni bi hayat kurucaksın. Senin mantık ne biliyo musun? Hem karnım doysun hem pastam dursun. Madem adam paranı veriyo çocuklarına bakıyo o zaman yapcak bi şey yok sen zaten bu durumu kabullenmeyi seçmişsin. Bu adamın düzelmeyeceğini de adın gibi biliyosun. Buraya biraz kendini rahatlatmak için yazıyosun. Ne diyim çarşın pazar olsun sana kolay gelsin
tarafından
Melike

Haklısın  bende anlam veremiyorum bu kadın her gün bişey yazıyor
-Reklam-
+1 oy
(12,269 puan) tarafından
Bu niyet üzerine dua et ve evde 3 gün boyunca bütün odaların duyacağı şekilde bakara suresi ac farkı göreceksin
tarafından
Tamam canım yaparım ama ne niyeti
(12,269 puan) tarafından
Eşinle kendi muhabbetin için Allah'a dua et ve niye et SONRA yaz bana bakalım
(344 puan) tarafından
bi tek siz olumlu konuşmuşsunuz tebrik gerçekten böyle dar zamanlarda insanın ihtiyacı var Allah'ım mümin kardeşime ve tüm darda olanlara yardım etsin inşallah
(12,269 puan) tarafından
Amin amin amin bende yaşıyorum çünkü ben çok iyi anlıyorum onu Allah kimsenin huzurunu bozmasın ❤️ teşekkür ederim canım ☺️
0 oy
tarafından
Acaba canı uzun zamandır birşeye mi sıkılıyor. Sizden gizliyor olabilir. Anlatiginiza bakınca bir anda değişmesi tuhaf. Doğumdan sonra kilo aldınız mı ? Hala doğum kilolarınız var mı ? Eşinizin huyuna siz gidin siz şefkat ilgi gösterin. Onu sevdiğinizi belli edin .. 
tarafından
Hayır kuzum hiç yırtılmam olmadı hiç kilo almadım bekar halimle aynı kilodayim vücudumda bir çatlak dahi yok sarkma yada selülit olmadı bunlar değil yani
tarafından
Bir tanıdığım kilo aldığı için eşinin değiştiğini söylemişti ondan soyledim
tarafından
Yok kuzum ben eskisi gibiyim ama biz eskisi gibi değiliz işte
tarafından
Açıkcası kilo soğumak için bir neden değil. Evlendikten sonra 10 kilo aldım doğum oldu yağ kullandığım halde her yanım çatladı soğusa benim eşim soğurdu. Bir insanın dış görünüşü değişti diye insanın sevgisi azalmaz azalmamalı
0 oy
(2,290 puan) tarafından

Ya kadinlarin genel sorunu esinden ilgi gorememek ama bence erkekler ve kadinlar farkli bos yere kirilip darilma kavga etmek bile bir iletisim seklidir inan.

Gercekten hic sevmese yaninda durmaz evli kalmaz emin ol erkeklerin ilgi sevgi anlayışı cok farklı kendileri odun oldukları icin. 

Boş yere alınıp kirilmayin tatli canınızı da üzmeyin vallaha ilgilnirse ekime kadar ilgilenmezse de artik s........ hehhehehhehehe

Aylardan da ekimmis bak tevafuga :)

tarafından
Ah be kuzum keşke dediğin gibi olsaydı
0 oy
tarafından
Acaba senmi degistinde bunun farkinda degilsin cocuklarina sevkatle bakan biru onlari dogurani basinin ustunde tasir var bunda bi terslik
tarafından
Agresiflik sinir bozar karsimda agresif takilan bi insanla ben hayatta yapamam mesela belkide esinde boyle dusunuyodur
tarafından
Şu da var mesela ben başına çok kalkıyorum sen bana şunu dedin neden dedin niye dedin niçin dedin ben öyle bir insanmiyim bana yanlış konuşuyorsun bunu unutmuyorum bir önceki kavgada söylediği lafı bir sonraki kavgaya kadar söylüyorum ona neden niçin diye
tarafından
Herseyi yerinde soylendiginde birakabilsen belki bunlar olmuycak ya dendiginde kaldiramiyosanki senin kocanin dedikleride yenir yutulur seyler degil cekip gitcektin yada herzaman adamin onune isitip isitip koymuycaksin soyledigi laflari
tarafından
Ne bileyim ben eskisi gibi olmayı çok isterdim ne kadar çaba harcadiysam hepsi sonuçsuz kaldı işte
tarafından
Basbasa kaldiginizda yumusak yumusak konus bende boyle olmak istemiyorum seninde boyle olmani istemiyorum eski halimize donelimmi herseyi unutup falan de
0 oy
tarafından
En azından evine çocuklarına bakan bir adam bol bol dua et sana karşıda değişsin Allah'a bırak sana yönelir
tarafından
O yönden öyle bana kötü diye yaptığı şeyleri söylemesem kul hakkına girmiş olurdum
0 oy
tarafından
Sanada aman veremiyorum bı yaziyorsun  çocuklarımı birakcam gitcem diyorsun bı doğum günü kutluyacam diyorsun   cvpta vermiyorsun
tarafından
Veremediğim zaman kusura bakmayın lütfen cidden tek başıma yetişmeye çalışıyorum bazı şeylere sigara içtiğim zaman yazıp çıkıyorum gece okuyorum ancak ama şuan boşum öncelikle çocuklarımı bırakmak konusu eşimin burnu sürtsün diye. Çünkü beni hiç olarak görüyoruz bir o kadar da çocuklara aşık. Ben o gün gitmiş olsaydım bile emin ol ki bakardı ama sadece çocuklara eve değil. Beni alacağından emindim çünkü bir kere amcam geldi almaya resmen ağladı götürme diye

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 506 göst.
31 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 55 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
6 cevap 283 göst.

414,169 soru

12,464,493 cevap