Kizlar guneş icin dua edelim galba hattini kirdi ben cok merak ediyorum bi haber alamiyoruz o aileden kurtulması için dua edelim ben bildiğim duaları okuycam bu gece lütfen sizde okuyun duamızla yanında olalım kimse güneşe dokunamasin allah'ın izniyle kimse güneşi bulamasın insallah yakalanmasistir
darda kalanlarin rabbim yardımcısı olsun insallah, ne oldu ki
Bende cok merak ediyorm ne oldu acaba
Inşallah iyidir rabbim yar ve yardımcısı olsun kardeşimizin çok huzursuz oldum bende rabbim darda bırakmasın onada evlatlarımıza yardım etsin inşallah çaresizlik çok kötü bir durum gerçekten rabbim çaresiz bırakmasın..
Allahım yardımcısı olsun=(benimde aklımda böyle bişey yapamamak da insana koyuyor. Kadını insan yerine koymayan herkesi Allah ıslah etsin=(adi herifler dışarda kimseye ses çıkarmayıp evde karısından hıncını çıkaran tip böyleleri. Allahım yardım et kardeşimize ='' (
Kimden bahsediyorsunuz hanımlar ?
Ay evet ya noldu acaba kizcagiz hic haberde yok insallah kurtulmustur canim benim ne kendi oz ailesinden fayda var nede hayat arkadasindan allah kimseyi o duruma düşürmesin cok zor cok. Insallah bundan sonraki yasantisi cok daha guzel olur insallah buraya geri donup bizlerede bi sekilde haber verir
Insallah rabbim ona gonlundekini nasip eder o pis kocasndan devlete sığınır sag salim
Rabbim kimseyi o duruma koymasn evlatlariyla mutlu mesut sıkıntısız bi sekilde yasar bundan sonra insallah
Arkadaşa ne olmuştu ki bi kaç gündür pek bakamadım buralara
kim bu güneş ne oldu nereye kactiki
Günes kim nolduki acaba
401,978 soru
12,034,035 cevap
36,262 kullanıcı