0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sadece bu parmağı böyle olmuş acımıyor diyor kreşe gidiyor orada mi oldu noldu anlam veremedim

image

4 Cevaplar

0 oy
(8,729 puan) tarafından
sankı tırnağı kırılmıs 
tarafından
Altında tırnak var kuzum
-Reklam-
0 oy
(10,363 puan) tarafından
El ayak hastaligi geçirdi mi tırnağı düşecek
tarafından
Yoo hayır
(10,363 puan) tarafından
Benim oğlumjnda böyle el ayak hastalığından sonra böyle oldu düşecek yeni tırnak geliyo alttan zaten bı yere falan sikiştirdytsa parmağını ondan da olabilir
(1,864 puan) tarafından
Geçenlerde kızım el ayak hastalıgi atlattı canım çekmeceye sıkıştı tırnağı düştü diğer elinin bı de ayak tirnagida böyle oldu bende korktum niye oluyo diye acaba ondan mı oldu canım
(10,363 puan) tarafından
Doktorumuz demişti bazı tırnakları düşebilir korkma diye el ayak hastalığından sonra tırnak düşmesi olağan bı durummuş zaten yarıya kadar alttan yeni tırnak gelmiş üsteki hasta tırnağı düşürdü
(1,864 puan) tarafından
Olabilir o zaman canım benim kızında öyle oldu
0 oy
tarafından
Bi yere vurmuş tırnak deforme olmus  ama farketmemiş annesi, o üstteki kalkık tırnağı alabilirsen cok iyi olur, alttan gelen tırnak rahatca büyür, ama ayrılmamışsa elleme kendi kendine uzar atar sonra
tarafından
Kızımın da işaret parmağında var aynı anda ikisinde de olması garibime geldi valla
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Bu ara çocuklarda var sanki kuzum yaa benim kızımda 14 aylık el ve ayak parmağında böyle var niye oldu bende bilemedim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 175 göst.
2 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde MARMELAT -_- (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 464 göst.
25 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (555 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 237 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
21 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (347 puan) tarafından soruldu

409,511 soru

12,308,942 cevap

38,648 kullanıcı

Kategoriler

...