0 oy
2,258 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Annenize giderken annenizle gezmeye giderken evden çıkarken vs gibi konularda eşinizden izin alır mısınız sürekli? Ben yeni evliyim annem gil gezmeye gidersek torunla seni de alırız diyo eşime sormwm lazım dedim ki benimkinin huyunu biliyorum izin vermez o da niye biz senin aileniz köle misin niye izin alıyorsun dedi anneme darıldım özgüvenin gitmiş dedi bana. Eşime akşam sordum izin vermem dedi dört duvar arasında kimsesiz evin içindeyim mahalleden bir komşum bile yok. Sorum net her konuda izin almanızı isteyen bir eşiniz var mı?

61 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anneme giderken zaten kendi bırakır hep bugün gidicem anneme işin bitince sen de gel derim bazen canı sıkkın olur kalmak istemez yemege bazende öğlenden gelir geceye kadar oturur annemgilde. annemdeyken annemle bir yere gitsek babam arabayla götürür dısarda yürümemi, otobus dolmus binmemi istemez avmy e gidebilirim annemle ses etmez babamda sevmez zaten. Ama bir arkadasıma filan gidiceksem izin alırım ona da pek gönlü olmaz tanımadıgı oldugu için erkek kardesi gelri, kocası gelir sen varken der ama yinede götürür bırakır. Annen yanlıs düşünüyor benim annemgil mersine gittiler abimin yanına eşimde yurtdısındaydı annesiyle kalıyordum gidiyim mi dedim annemgille yanında ben yokum hamileliğiminde basıydı yolda filan birşey olsa burda gelene kadar aklım çıkar ben gelince gideriz süpriz yaparız dedi. Annemede dedim sen gelcem deseydin ben götürmezdim kayınvaliden yalnızken yeni hamileyken n eişin var bizimle dedi
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
60 cevap 2,353 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 968 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,670 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zeynoş (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
83 cevap 3,700 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,812 soru

24,661,085 cevap

366,744 kullanıcı

...