Geçen gun burda, zekasi geri insanin birisi, sezaryen yapmis bir anneye "yarim anne oldun yani" diye yorumda bulunmuş. Bende şoyle soyliyim, ablam normal dogurdu dikisleri patladi, 2-3 ay kaynamadi, tekrar dikemediler ayni yeri olmazmiş yani perisan oldu ablam.. Kuzenim normal dogumda bebegi öldü. doktor cikarmaya calismis bebek inmemis,cikmamiş. sezaryenede almadilar hani sezaryen olunca yarim oluyo ya :) :) bebek 4 kilo küsurdu. En son dogumhaneden doktor anneyi de kaybediyoruz diye cıkti... Neyse kafayi yedi kivamina falan geldi. Ben sezaryen oldum, karsimda bu ornekler olunca doktora ilk gittigimde dedim ki ben normal dogurmucam. Yaklaşik 40 gune tam anlamiyla iyilestim. Arkadasim benim doktora sezaryen oldu koca sedyeye ayni gün hoplaya ziplaya bindi ben şok tabi... benim sezaryenin ustunden 7 yil gecti hic agri sizi hissetmedim birdaha falan... hani normal dogumu şey saniyolar gittim hastaneye, cebeli tarik bogazi gibi şeyim var cikardim geldim. Ondada kesi olabilir, onda da risk olabilir, yani kimin ne olacagi biraz sansa bagli. Ve kesinlikle anne kararli olmali. Hanginde iyi hissedecekse kendini kulaklari kapayacak, kendi arastirmasini yapacak yoluna bakicak. Baska turlu olmaz.