0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (185 puan) tarafından
Kızlar kızım 21 aylık kakasını yapınca rahatsız oluyor kaka diyor değiştiriyorum ve çişini sanirm henüz bilmiyor tuvalett eğitimine geçmek istiyorum yardımcı olur musunuz

2 Cevaplar

0 oy
(219 puan) tarafından
Daha henüz küçük ama ustunde durursan ogrene bilir benim kızım da 2 yaşında ogrendi alışmış durumda 2 haftada ogreniyo zorlandık ama başardık sende dene bence birde öğrenmesi için tuvalete beraber gidin sende otur çiş yapıyorum de sana bakarak öğrenir ben öyle yaptım umarım tez zamanda ogrenir
(185 puan) tarafından
Teşekkür ederim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Aynı durumdayım oğlum epeydir kaka diyo yapmadan önce yapınca alana kadar gösteriyobende zamani diye düşünüyorum baslicam  şu evimi temizliyim tam olarak :)
(185 puan) tarafından
Banada fikir verir misin ne yapsak acaba çiş daha bilmiyor ama
(1,208 puan) tarafından
Tabiki . Ya kaka mesela ben hep derdim kaka mi yaptın ayyy oğlum kaka yapmış gibi bide ablası var o tuvalete gidip geldikçe bizimki ondan heveslendi biraz.  Ben lazimlikla  baslicam kızımda da öyle yapmıştım.  Cissss  Cissss  diye diye alkış yapa yapa alismisti hemen bunda da öyle yapıcam  canım hatta kızımı bezden keserken araştırmistim bi doktor  diyodu sizde tuvalete oturun batsa alaturka tuvalete o konuda daha rahat oluyo siz yaparken oda görsün bi iki sefer  o da yapiyo  inanmadım ama kızımda denedim birkaç kereye mahsus gerçekten öyle olunca hemen yaptı sende öyle yap çok işe yarıyor
(185 puan) tarafından
Havalar da soğudu bahara ertelicem galiba bakalım sende bana haber edersen çok sevinirim banada fikir olur

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 98 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,666 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 233 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 354 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
19 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu

401,289 soru

12,010,205 cevap

36,199 kullanıcı

...