ne yapsam geçmedi ellemiyorum da ama sütüm geliyo doktor süt kestirici ilaç da verdi ama hala geliyo ah kızım ah keşke burda olsaydın da emseydinn 1 hafta oldu bugün kızım öleli zaman ne çabuk akip geciyo kızlar nasıl ne yapsam sütüm kesilir ?
Canım bende Nisan'da doğum yaptım bebeğim 1 hafta yaşadı öldürabbim sabır versin inşallah benim 5 ay oldu hala akiyo
Canım benim acını çok iyi anlıyorum ve her actigin postta gözlerim doluyo . Rabbim peygamber sabri versin
Ahh canim benim kıyamam çok üzuldum ((
Kıyamam canım ya içim ciz etdi Allah'ım sabr versin inşallahyakinlarinda bebek olan varsa süt anne ola bilirsin benim arkadasin da öyle oldu o emzirdi komşusunun bebeğin 6 aya kadar.aAllahim tez zamanda kucağını doldursun
Canım ağrın olacakdır hatta ateşin bile çıkabilir bunun için eğer göğüslerin şişkin falansa doktor sana tavsiye verecekdir biliyorum elbette çok zor napalım şefikam ne yapalım hayat işde yaşadığın süre boyunca kafana vura vura alışırsın ama unutamasın biloyosun işde benimde evladım 19 haftalıkken kalbi durduğu icin aldirdim ama sabredecez
Benimde kızım öldü seni çok iyi anlıyorum canim rabbim sabrını versin inş
İşte beni mqf eden de bu duyguydu azar azar kesilicek hemen kesilmez 15 gün sonra falan tamamen bitti benim ki
1,492,851 soru
24,392,360 cevap
349,399 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın