Kusuruma bakmayın lütfen çok soru soruyordum bugün affola. Eski eşimi görüyorum 3 aydır rüyamda haftanın 5 günü görüyorum resmen. Bir önceki postlardan bakanlar bilir telaşım var iş güç derken aklıma hiç bir şey gelmiyor bilinç altı olmadığına eminim ayrılalı 7.5 sene oldu çünkü. Şimdiye kadar hiç görmezdim şu 3 aydır resmen rüyamda özür diliyor pişman olmuş af diliyor dünde rüyamda bana sayısız mektup yazmış hepsini okuyorum oda yanımda onun yanında bana yazdığı mektupları okuyorum. Her bakışına yenildiğim o kirpiklerin asla rastgele dizilmiş olamazlar diye bir cümle vardı aklımda tek kalan. Aslında bu cümle onunla evli iken doğum günümde aldığı hediyenin içinde çıkan notta yazıyordu yani daha önce söylediği bir cümle idi. Bu eşimle evlenmeden önce hep düşünüyordum kurduğu cümleyi bir türlü aklıma gelmiyordu unutmuştum yani. Dün gece okuduğum mektubun sonunda vardı bu cümle. Gözleri ağlar gibi bakıyordu bana. Zaten gördüğüm rüyaların çoğunda ağlıyor neden olabilir iş işten geçmiş olsa bile pişman olsun isterim. Çünkü bana yaptığı şeyler çok iğrençti. Bilinç altı demeyin lütfen çünkü gün içinde aklıma yemek yapmaktan başka bir şey gelmez hep bir telaşım var