0 oy
211 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Yaa cantamiz yırtıldı şimdi yeni bi tane alım diyomm ama çok kaba istemiyorum internet üzerinden alım diyom siz ne tavsiye edersiniz resimli atarsanız sevinirim kızlar

6 Cevaplar

0 oy
(12,269 puan) tarafından

Bunun mavisi 2 sene önce 100 TL ye aldım bunlar daha yumuşak bendeki tam sırt çantası 

image

tarafından
Canım assayaa atimm resmini ondan alsammi Sence
tarafından
Bundan bende aldım geldi çok guzel
(12,269 puan) tarafından
Valla güzele benziyor canım ☺️
tarafından
Alsammi bende beğendim laciver alım diyom büyük olsun isstemiyom yaa iyi herelde dimiii
tarafından
Bunun kırmızı olanı benimde resim çekmeye üşendim accık ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

Yaa bundan alsam mı kullanan varmı lacivert Akçam rengini

0 oy
(5,125 puan) tarafından

3 sene önce bir gece ebebek online gezerken bu çantayı indirimden 10 tl ye aldım. Oğlum için kullandım şimdi kızım için kulöanıyorum hala sapasağlam, yıkanıyor tertemiz. Ne bir yırtılma ne renk soldu( lacivert) her yıkamadan sonra yepyeni gibi. Rahat bir ürün 

image

tarafından
Aynısı hediye geldi bize renginde bundan di kıyamadım yaa bu renk kullanmak zordu ama neyse sekiz ay kullandım yırtıldı tepesinden köyde çok doldurdum eşim iyi oldu rengi hız güzel deyildi dedi şimdi alcamda bakalım üsteki krinkil kumaş olan basın sizceee
0 oy
tarafından
https://ty.gl/9bv1zkn8l1

Ben bundan aldım küçük gorunuyo ama içi baya geniş
0 oy
(4,087 puan) tarafından

Çok memnunum kullanışlı sağlam çok geniş ama kaba değil

image

(51,769 puan) tarafından
elde zor olmuyor mu
tarafından
Sırt istiyorum canım yaaa kullanmam böyle ama teşekkür ederim
(4,087 puan) tarafından
Her yere arabayla gittiğimden şimdiye kadar bi zorluk yaşamadım canım kısa mesafede de koluma takıp bebeğimi kucağıma alıp çıkıyordum bi sıkıntı olmadı hiç
0 oy
(1,897 puan) tarafından

image

Ben bunu aldım aldığım zaman 109 TL idi şimdi biraz artmış ama içi falan gayet büyük çantanın inşallah kullanmakta nasip olur..
tarafından
İnsalahh

İlgili bir soru bulunamadı

410,723 soru

12,358,157 cevap

41,238 kullanıcı

Kategoriler

...