Kızlar Haziran'da doğum yaptım.esimle doğuma kadar yanımdaydi sonrasında da 20 gün kaldı doğumu Şırnaktaki imkansızliklardsn dolayı Van da yaptım ailemin yanında çünkü eşimin ailesi bana hiç sahip çıkmadı neyse bebeğim doğum sonrasında yoğun bakımda kaldı 12 gün boyunca eşimkn ailesi akrabaları beni bı kez olsun aramadilar geçmiş olsun diye sormadılar neyse ben kırıldım dile de getirdim bu sırada ev sahibimiz bize evi boşaltin dedi bende eşime nasılsa evden çıkacağız diye bari bebeğin tedavisi için imkan olan şehirde olalim dedim başta kabul etti sonrasında ailesi izin vermedi.gelsin yanıma ben şuan ailemin evindeyim.o başka eve taşındı ve ne beni soruyor ne çocuğunu ilgilenmiyor masraflarını karşılamıyor nerde kalıyorsan onlar alsın diyo baya tartıştık da 2 ay boyunca ailesinden kimse de aramadi sormadı beni de bebeği de çocuğumun tedavisi hala sürüyor sürekli hastanedyim ama o hiç ilgilenmiyor napacam bı akıl verin.alyansimj sattım masraflar için evine gel ben uzaktan babalık yapmam diyor.uzun oldu biraz ama akil akıldan üstündür yardımcı olursanız sevinirim