Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Uyumayanlar burdamı dualarınıza ihtiyacım var
0
oy
251
göst.
6 Ekim 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
soruldu
Herkese hayırlı geceler kızlar 38 haftalık hamileyim doğuma 13 gün kaldı cumartesi günü bebeğimin kafasının 2 hafta geride kaldığını söyledi doktor bu cumartesi tekrar bakılacak hidrosefoliden şüpheleniyorlar zaten bu yüzden alt üst olmuştum üstüne bugün oğlumda amaliyat oldu iyice çöktüm ağlamaktan başka hiç bişey yapamıyorum yakınımdaki kimseylede konuşmak istemiyorum çünki artık insanlar acılarını yarıştırır olmuşlar birine anlattım böyle böyle dedi doktor çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum dedim bana ooo oda bişey mi benim çocuğumun kolu kırıldı alçı çıkana kadar kendimden geçtim dedi hidrosefolinin ne olduğunu bilmiyo koldaki kırıkla yarıştırıyor illaki canı yanmıştır evladının kolu kırılınca ama ne bilim kıyasladığı şeye bakınca ne diyeceğimi bilemedim sustum sadece bizede duanızda yer verirmisiniz cumartesi gittiğimizde ilerlemiş olsun oğlumlamı ilgileneyim karnımdakinemi yanayım bilemedim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
6 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Sen kalbini ferah tut canım sürekli dua et benim tanıdığım kaç kişiye çocuğun şöyle doğabilir böyle doğabilir %70 %90 engelli doğar diyen bile oldu ama çok şükür hepsinin çocuğu sağlıkla doğdu,sen Allah'a sığın dua et bazen gerçekten insan kime inanacağıni bilmiyor inşallah sağlıkla dünyaya gelir rabbim sana bağışlasın
6 Ekim 2021
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım sağolasın cümlemizin evlatlarını inşallah
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
6 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Kuzum baska bir doktora git mutlaka .Ben de hamile kaldigimda kesende hic gelisme yok umudum tukendi kurtaj olacaksin dedi doktor Ben inanmadim.
Baska bir doktora gittim 2 gun sonra. Bebegimin kalp atisini duydum.Mutlaka baska doktora git ❤️
6 Ekim 2021
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
Normalde doktorumdan çok memnunum ilgi alakası her saat ulaşabiliyor olmam ve başından beri 2 hafta da bir mesaj atıp nasıl olduğumu sorması falan iyi bi doktor cumartesi gittiğimde de gelişme olmazsa gidicem yine başka bi doktora tabi ki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ekim 2021
Gulsah6640
(
1,763
puan)
tarafından
cevaplandı
Cnm gebeligin son haftalarinda rahim ici gelisim geriligi gorulebilir ki 2 hafta onden 2 hafta geriden gelmesi normal icini ferah tut oyle olsa 36 haftaya kadar ulasmaz daha onceki haftalarda belli ederdi kendini
6 Ekim 2021
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayırlısı rabbimden inşallah teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah seni korktuguna ugratmasin oğluna da şifa versin inşallah. Hamilelikte bı çok söylenen şey çıkmıyor. Benim bebekde 33 cm doğdu normali 35 miş biseyi yok genetik de olabilir. Hamileyken de bacak boyu 3-4 hafta geri diyolardi biraz kısa doğdu o kadar bobreginde de genişleme vardı ikiside downlu bebeklerde görülüyormus. Bende çok üzülüyordum ama genetik sanırım. Sizde de öyle olur insallah
6 Ekim 2021
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım allah razı olsun ikili tarama testinde dawn şüphesi var demişlerdi zaten perinatoloji de gayet sağlıklı bi sıkıntı yok dedi 3 lü tarama da temiz çıktı rahatlamıştım şimdi doğuma 2 hafta kalada böyle olunca korktum iyice
6 Ekim 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Sağlıklıca doğar inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ekim 2021
2oğlanannesi
(
3,270
puan)
tarafından
cevaplandı
Cnm bebeğini dogurasiya kadar söylenen hiç bir şeye inanma banada 3 kilo olmaz bile minyon bebek dediler 3250 gr doğdu en basit örneği eltime karnı 3hafta geri dediler ne çok ağladı kadın çocuğun hiç birşeyi yok
6 Ekim 2021
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
İlk başta bizimde ikili tarama testimiz riskli çıkmıştı dawn sendromlu olabilir dediler perinatoloji bi sıkıntı yok gibi ama kesin sonuç için ammiyosentez yapıcaz dedi inanmadım yaptırmadım şimdi de böyle olunca korktum artık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah canım benim korktuğuna uğratmasın her iki evladına da gani gani şifa versin inşallah
6 Ekim 2021
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım inşallah Allah razı olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ekim 2021
Afrasiyap
(
802
puan)
tarafından
cevaplandı
Rabbim korktugundan emin, umduguna nail eylesin, yavrucaklarini sağlıkla kucaklaman dilek ve duasıyla ..
6 Ekim 2021
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım allah razı olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ekim 2021
Umutcuk
(
1,207
puan)
tarafından
cevaplandı
Cnm sen içini ferah tut oglunla ilgilen bol bol daha henüz kesin bir şey yok biliyorum cnm insan şaşırıyor ne yapacanını bilmiyor dua et.
O kadına gelince normal insanlar kendilerinden başkasını düşünmez oldu zaten bir daha anlatma kimseye senin durumunda olmayan kimse seni anlamaz.
Allah yardımcın olsun cnm sag saglim kucagına almayı nasip etsin Rabbim
6 Ekim 2021
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım allah razı olsun maalesef insanlar öyleler burda hiç tanımadığım insanlarla konuşmak onlarla konuşmaktan daha iyi yaşamayan bilmiyo malesef
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ekim 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Rabbim hayırlı, sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, korktuklarını yaşatmasın. Evlatlarını sana bağışlasın inşaAllah ❤️ içini ferah tut Allah büyüktür Rabbim yardımcı olsun hakkınızda hayırlısı olsun..
6 Ekim 2021
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin canım allah razı olsun rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz