0 oy
251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (360 puan) tarafından
Herkese hayırlı geceler kızlar 38 haftalık hamileyim doğuma 13 gün kaldı cumartesi günü bebeğimin kafasının 2 hafta geride kaldığını söyledi doktor bu cumartesi tekrar bakılacak hidrosefoliden şüpheleniyorlar zaten bu yüzden alt üst olmuştum üstüne bugün oğlumda amaliyat oldu iyice çöktüm ağlamaktan başka hiç bişey yapamıyorum yakınımdaki kimseylede konuşmak istemiyorum çünki artık insanlar acılarını yarıştırır olmuşlar birine anlattım böyle böyle dedi doktor çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum dedim bana ooo oda bişey mi benim çocuğumun kolu kırıldı alçı çıkana kadar kendimden geçtim dedi hidrosefolinin ne olduğunu bilmiyo koldaki kırıkla yarıştırıyor illaki canı yanmıştır evladının kolu kırılınca ama ne bilim kıyasladığı şeye bakınca ne diyeceğimi bilemedim sustum sadece bizede duanızda yer verirmisiniz cumartesi gittiğimizde ilerlemiş olsun oğlumlamı ilgileneyim karnımdakinemi yanayım bilemedim 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen kalbini ferah tut canım sürekli dua et benim tanıdığım kaç kişiye çocuğun şöyle doğabilir böyle doğabilir %70 %90 engelli doğar diyen bile oldu ama çok şükür hepsinin çocuğu sağlıkla doğdu,sen Allah'a sığın dua et bazen gerçekten insan kime inanacağıni bilmiyor inşallah sağlıkla dünyaya gelir rabbim sana bağışlasın
(360 puan) tarafından
Amin canım sağolasın cümlemizin evlatlarını inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum baska bir doktora git mutlaka .Ben de hamile kaldigimda kesende hic gelisme yok umudum tukendi kurtaj olacaksin dedi doktor Ben inanmadim.

Baska bir doktora gittim 2 gun sonra. Bebegimin kalp atisini duydum.Mutlaka baska doktora git ❤️
(360 puan) tarafından
Normalde doktorumdan çok memnunum ilgi alakası her saat ulaşabiliyor olmam ve başından beri 2 hafta da bir mesaj atıp nasıl olduğumu sorması falan iyi bi doktor cumartesi gittiğimde de gelişme olmazsa gidicem yine başka bi doktora tabi ki
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Cnm gebeligin son haftalarinda rahim ici gelisim geriligi gorulebilir ki 2 hafta onden 2 hafta geriden gelmesi normal icini ferah tut oyle olsa 36 haftaya kadar ulasmaz daha onceki haftalarda belli ederdi kendini 
(360 puan) tarafından
Hayırlısı rabbimden inşallah teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Allah seni korktuguna ugratmasin oğluna da şifa versin inşallah. Hamilelikte bı çok söylenen şey çıkmıyor. Benim bebekde 33 cm doğdu normali 35 miş biseyi yok genetik de olabilir. Hamileyken de bacak boyu 3-4 hafta geri diyolardi biraz kısa doğdu o kadar bobreginde de genişleme vardı ikiside downlu bebeklerde görülüyormus. Bende çok üzülüyordum ama genetik sanırım. Sizde de öyle olur insallah
(360 puan) tarafından
Amin canım allah razı olsun ikili tarama testinde dawn şüphesi var demişlerdi zaten perinatoloji de gayet sağlıklı bi sıkıntı yok dedi 3 lü tarama da temiz çıktı rahatlamıştım şimdi doğuma 2 hafta kalada böyle olunca korktum iyice
tarafından
Sağlıklıca doğar inşallah
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Cnm bebeğini dogurasiya kadar söylenen hiç bir şeye inanma banada 3 kilo olmaz bile minyon bebek dediler 3250 gr doğdu en basit örneği eltime karnı 3hafta geri dediler ne çok ağladı kadın çocuğun hiç birşeyi yok  
(360 puan) tarafından
İlk başta bizimde ikili tarama testimiz riskli çıkmıştı dawn sendromlu olabilir dediler perinatoloji bi sıkıntı yok gibi ama kesin sonuç için ammiyosentez yapıcaz dedi inanmadım yaptırmadım şimdi de böyle olunca korktum artık
0 oy
tarafından
Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşallah canım benim korktuğuna uğratmasın her iki evladına da gani gani şifa versin inşallah 
(360 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun
0 oy
(802 puan) tarafından
Rabbim korktugundan emin, umduguna nail eylesin, yavrucaklarini sağlıkla kucaklaman dilek ve duasıyla ..
(360 puan) tarafından
Amin canım allah razı olsun
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Cnm sen içini ferah tut oglunla ilgilen bol bol daha henüz kesin bir şey yok biliyorum cnm insan şaşırıyor ne yapacanını bilmiyor dua et. 

O kadına gelince normal insanlar kendilerinden başkasını düşünmez oldu zaten bir daha anlatma kimseye senin durumunda olmayan kimse seni anlamaz. 

Allah yardımcın olsun cnm sag saglim kucagına almayı nasip etsin Rabbim 
(360 puan) tarafından
Amin canım allah razı olsun maalesef insanlar öyleler burda hiç tanımadığım insanlarla konuşmak onlarla konuşmaktan daha iyi yaşamayan bilmiyo malesef
0 oy
tarafından
Rabbim hayırlı, sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin, korktuklarını yaşatmasın. Evlatlarını sana bağışlasın inşaAllah ❤️ içini ferah tut Allah büyüktür Rabbim yardımcı olsun hakkınızda hayırlısı olsun..
(360 puan) tarafından
Amin canım allah razı olsun rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 320 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 202 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Avokado (1,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Oglusumun annesi (1,824 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 173 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Masal23 (365 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,402 soru

23,679,176 cevap

310,143 kullanıcı

...