Dün akşam eşimin ailesini yemeğe davet ettim. Kaynanamla aramız pek iyi değil ama sırf eşim için ona katlaniyorum. Neyse uzun zamandır gelmiyorlardi geldiler. Çok güzel sofra hazırladım pastasıydi kekiydi kurabiyesiydi herşeyimi hazırladım. Ne kadar sevmesem de benim bir huyum var eve gelen misafire kötü davranilmaz neyse çay faslından sonra meyvelere geçtik. Bebeğimi uyuttum beşiğine koydum. Kaynanam çocuğa bakayım bı agliyor mu diye yatak odama gitti. Neyse sonra yanına geldim bana krem gosteriyor maske almıştım. Bundan iki tane niye aldın dedi. Makyaj masamda duruyordu biri iki tane olduğunu nerden bildin dedim cekmecene baktım ordan gördüm dedi. Ya demek cekmecemi karıştırdin başka ne gördün dedim kreme baktım sadece dedi benim cekmecemden yüzüklerim küpem saatim ve çeyrek bilekligim var bunları da gördün mü dedim he gördüm dedi. Peki bunlar kaybolsa bende senden bilsem daha mı iyi olurdu anne bak bu huyunu hiç sevmiyorum bı daha yapma dedim. Sonuçta insanız biran bulamam en son sen gelirsin aklıma kötü oluruz dedim ne yani beni hırsız mi ediyon. Sen dedi sinirle odadan çıktı. Giderken de eşime bı daha bu eve gelmicem dedi . Eşime desem mi demesem mi bilemiyorum. Desem de eşim ne var sanki baksa ne olacak diyecek.