0 oy
424 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,397 puan) tarafından

Kızlar bugün şoka gelen eşyalardsn bunları buldum oyuncaklar için erken dedim ama eşim dinlemedi heves etti aldı onları da ama yastık yorgan ait açma yoktu ellerinde kalan ürünleri kataloğa koymuslar yeni gelmedi dediler ben de bunları aldım Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin :) ❤️

Geçen Bi arkadas tekerleği çıkmayan araba soruyordu bunlar da ondan sanırım 3 adet 17.95 TL idi ihtiyacı olan bakabilir :) 

image

image

image

6 Cevaplar

0 oy
(11,499 puan) tarafından

Treni kaça aldın canım birde kendi mi yürüyor tren

(4,397 puan) tarafından
39.90 canım yok ya kendi yürümüyor parçaları çocuk birleştirip kendisi oynatıyor resimde öyle gösteriyor
(11,499 puan) tarafından
Benim kız 4 aylık olacak 9güne canım kendi gitse dikkatini çeker diye düşünmüştüm. Güle güle kullansın bebiş canım
(4,397 puan) tarafından
Evet kendi gitse güzel olur dikkat çeker ama onlar da bu fiyata olmaz kuzum ya :) çok saol ben erken dedim daha çocuk doğmasına bile Bi dünya zaman var ama eşim al dedi her şey artıyor zaten evde dursun ne olacak sanki dedi öyle aldık :)
-Reklam-
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Corap mi onlar canim
(4,397 puan) tarafından
Evet canım 4.95 idi 3 adeti çok da güzel duruyorlar daha bulsam alırdım valla iki adet buldum erkeğe göre lcw de çok pahalı olmuş çoraplar
(1,472 puan) tarafından
Kalitesi iyi yanı canim kizima bende bakayım:)
(1,472 puan) tarafından
Evet ya civil den 3 çorabı 15 e aldim
(4,397 puan) tarafından
İyi canım yumuşak modelleri de güzel ben sevdim valla 5 TL ye ne var sanki al evde giydirsek yeter sonuçta :)
(1,472 puan) tarafından
Aynn kuzum valla :)
0 oy
(55 puan) tarafından
Mendilleri çok güzel yumuşacık
(4,397 puan) tarafından
Evet ben de burda Bi arkadaş yazmıs okumustum şoka gelen mendiller çok iyi diye ondan bulmuşken aldım hemen :)
0 oy
tarafından
Kız benim sinirlerim bozuldu ya

Alt açma minderi 

Bebek yorganı 

Çorap ve muslin alacaktım gittim hiç bir şey gelmemişti tedarikçi sorun olmuş sadece bir kaç oyuncak falan gelmemişti bende almadım bir şey geldim eve gelmeyecekmiş ürünler 
(4,397 puan) tarafından
Aynen canım bende 3 şok gezdim onlar için hic birinde yoktu zaten ellerinde kalan ürünleri koymuslar yeni gelmedi dediler bende bulduklarım bunları aldım artık yoksa bende özellikle müslin alacaktım fazla fazla
tarafından
Evet canım gelmeyecekmiş
(4,397 puan) tarafından
Ne yapalım olanla idare ederiz artık canım cinsiyet belli değilken marketler sürekli bebek eşyası getiriyordu şimdi almak istiyorum şimdi de marketler getirmiyor
tarafından
Benimde öyle canım ya cinsiyet belli değilken bime cok güzel seyelr geldi ama almadım şimdi her şey net ama ürün yok malesef
(4,397 puan) tarafından
Neyse takip edelim insallah gelir de Bi daha rahat rahat alırız kuzum :) ❤️
tarafından
8nsallah canimm♥️♥️
0 oy
(4,397 puan) tarafından
Sizler de faydalanın kızlar :) ❤️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 561 göst.
0 oy
11 cevap 496 göst.