arkadaşlar siz konuyu cok yalnis anladiniz galiba ben annemi kısır yapacam diye çağırıp kendim yapip yemedim
farkındamısınız
dedimki annem beni sabah davet etti baska bir misafir daha gelecekti bende tamam ama sağlık ocağına gitcem dedim dönüşte uğrarım dedim tamam dedi sonra saglik ocağından gelirken karşılaştık anne sen kısır yapmicak miydin napiyon burda dedim yok dedi gelmicekmis o kadin bende çıktım dedi bende kirildim haliyle yani elin kadını daha çok onemliymis daha sonra ben eve gidiyrm dedim annemde benim sizin o tarafta isim var belki sanada uğrarım dedi tamam gel dedim benimde haliyle canim çektiği icin kendim yaptim çokta acıkmıştım yedim sonra annem gil geldi otrdu kısır kokuyo kısırmi yaptin diye bende dedimki anne sen yapcam dedin sonra vaz geçtin benimde cnm çekti dedim buni dedikten sonra zaten 5 dakika bile oturmadı anneme kısır yapip vermekten mi cekincem tabiki veririm ama o kadar oturmadı bile zaten bende annemden beklerdimki tamam o kadin gelmicek ama gel biz beraber yapalım demesi beklerdim ve bu ilk degil hep böyle tuhaf zaten