Ahh benim kuzumm hayırlı haberlerle gelin
Canım benim bakışlarını seveyim Maşaallah
Rabbim yardımcınız olsun inşaallah herşey güzel olur
Rabbim hayırlı kapılarını açsın meleğine kurban olayım ne tatlı tatlı bakıyor maşallah ona
Maşallah maşallah benim kızımda kıllı bu kıllı kızları bol bol sevmek lazım rabbim gani gani sabır ve şifa nasip eylesin
Oyyy maşallah mizginime pozlara bak sen kuzum içini ferah tut güzel haberlerle gelirsin bize inşallah herşey gönlünce olur dualarım sizinle canım benim
Mizgin hem senin hemde bizim mucizemis o güzel bakışlarla biz umuda tutunduk evlât sevgisi ne annelik ne senden öğrendik rabbim kuzumu selamete çıkarsın korkma mizgin annesi gibi çok güçlü yarın da gececek hayırlı haberlerini alıcaz rabbim yardımcısı olsun bahtını da güzel eylesin vatana millete hayırlı bi evlât olsun kuzum ilk günden beri her duamda anıyorum sizi rabbim mizgin gibi binlerce evlada anneye yardım etsin tabiki mizginimize de dualarımdasiniz canm rabbim yunus peygamberi balığın karnından kurtardığı gibi 'La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin ' diyerek kurtardığı gibi yavrumuzu da kurtarsın DUALARIMDASINIZ ♡
MİZGİNİ ÇOK SEVIYORUZ O MELEĞI ÖP BİZİM YERIMIZE ANNESI HAYIRLI HABERLERLE GELIN♡
1,501,753 soru
24,521,115 cevap
359,521 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın