0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızlar benim kızım 9 aylık oldu ama cok sinirli istediği olmayınca aşırı tepki verio ağlamaktan çok bagirio kendini kasıyor suratını eksitiyor şimdilik komik gbi gelsede endişeleniyorum  daha sakin olmasi için neler yapmalıyım nasıl davranmalıyım. 

4 Cevaplar

0 oy
(4,893 puan) tarafından
Onunla sakin konuş başını okşa kucağına al gezdir 
(43 puan) tarafından
Sürekli yapıyorum inanin kızdığında bile tepki vermiyorum aksine sakalasmaya huyuna gitmeye çalışıyorum  ama bu çocuk nasıl böyle oldu anlam veremiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kızımda dokuz ayına yeni girdi emekliyo kalkıp tutunup gidiyo hayır diye bagirdigimda anliyo düşeceğini oturuyo benim bakışından az çok anliyo bu ara hayır öğrenme ayları benimkide bazen bağrıyo telofonla konuşurken en çok telofona yapiyo ben tepki verince susuyooi
(43 puan) tarafından
Bnmki susmuyo illa dediği olcak tuhaf tuhaf hareketleri var yumruğunu falan sıkıyor kendine zarar vermiyor ama yüzünü eksitiyor yumruk sıkıyor bağırıyor bildiğin.
0 oy
tarafından
Senin yine 9 ayda başlamış bnim oğlan 6 aylıktı kendine vuruyordu..snra kafasini duvara vuruyodu...3 yaşında smdi oyuncakksrini atiyo vurma isi azaldı ama yine var..çoğu çocukta geçici bir süreçmis bizde geçmedi o ayrı. Ama genelde göz hizasına  gelin tepkisiz kalın öfkesini atsın ve sarılın öpün diyolar çocuk psikojisinde..bbende ise yaradigini söyleyemeyecem belki sen de yarar
(43 puan) tarafından
İnşallah sizinkide düzelir benimki yeni  başladı
(43 puan) tarafından
Siz doktora götürdünuzmu
tarafından
Vala cnm bizim ki genetik..babası çok asabi sınırlı biridir..en aza indirmeye çalışıyorum..düşün daha 6 aylık kafasına vuruyodu..gördüğü duyduğu bisiy de değildi yani .
tarafından
Yok canım kendim coxuk gelişimi okudum araştırdım doktorların diyeceklerini az çok tahmin ediyorum..görmezden geldim daha çok vurmaya başladı..sinirlenince hayır dediğinde.vuruyordu..bana vuruyodu dayak yiyodum .ses etmeyin vursun öfkesini çıkarsın yazıyo yazıda.denedim.daha çok vurmaya başladı..snra bir gün canımı Cook yakti ah diye tepki verdim sarıldı özür diledi falan öyle öyle azalttı.smsi.hincini sinirlendiğinde oyuncaklardan cikartiyo .
0 oy
(672 puan) tarafından
Yeni nesil asi galiba. Benim bebeğimde bebekken oleydi. Hala öle çok sınırlıdır. Bıt kadar boyu var sınırı ondan çok. Sakin olmaya çalış. Onunla konuş kucağına al.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 387 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 212 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hediye&HM (7,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 100 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 294 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Meryeminannesi (332 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,187 soru

24,397,739 cevap

349,890 kullanıcı

...