0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (209 puan) tarafından
29+4 haftalık gebeyim bugün kontrol vardı doktor baktı falan sonra 26 haftalık olduğunu karin çevresinde gelişim geriliği olduğunu falan söyledi daha sonra farklı bi doktora yönlendirdi kilosu 1.200 grammış işte baktı 2 hafta sonra gel şimdi de kan ve idrar testi istedi işte yani bu haftaya kadar yoktu şimdi böyle oldu ne anlama geliyor bi sorun olur mu 

7 Cevaplar

0 oy
(985 puan) tarafından
Benim doğana kadar hep gerideydi 39+2 de doğum yaptım 36 görünen değerleri bile vardı doğum yaptım 2 kilo 750 gram 48 cm doğdu hatta gittiğim bir hoca adet tarihinr göre öyle olabilir ama geç döllenme de olmuş olabilir 
(209 puan) tarafından
Ama son dönemde olması sıkıntılı diye yazıyor internette
(985 puan) tarafından
Benimki öyleydi yani ama sen kontrollerini aksatma gelişimin durma ihtimali var hep haftasıyla uyumlu muydu ?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Son aylarda düzeliyor o canım merak etme 
(209 puan) tarafından
Zaten son aylardayım ama 2 ay da düzelir mi de
tarafından
Oooo 3 4 günde bile düzelir sen yemene içmene dikkat et canım bebeğin kilo alsın istiyorsan muz ceviz pekmez tahin kaşar peyniri tüket
0 oy
(6 puan) tarafından
Canım benim de 3 hafta geriydi 38 haftalıkken acil doğuma alındım 
(209 puan) tarafından
Ben de ondan korkuyorum daha çok küçük bebeğim
(6 puan) tarafından
Korkma doktorlar en iyisini bilir hem zaten haftan küçük olabilir ama bebeğini alsalar bile yaşar merak etme
İnşallah bişe olmaz doktorum bana anne karnında kilo alması için muzlu süt iç demişti kaşar peynir bide sen de ye iç bebeğin kilo alsin
(209 puan) tarafından
Hepsini yiyorum tuketiyorum bol bol muz kaşar peyniri badem falan ama bilmiyorum beslenmemden kaynaklı değil bence çünkü çok dikkat ediyorum
(6 puan) tarafından
İnşallah sonradan düzelir canım kendine çok dikkat et
0 oy
tarafından
Tam hatirlayamicam ama bu hafta aralıklarında banada demişti karun çevresi küçük geri diye iki hfata sonra gel dedi bende muz kaşar filan yedim öyle dediler sonra ki hafta herşey yolunsa dediler kızım 3aylik şuan gayet sağlıklı arkadaşımın çocuğuna da hep iki hfata geri dediler 3.300 51 cm le dünyaya geldi hiç birşey yoktu gayet ssglikliydi
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Benim kızımın da karın çevresinde gerilik vardı kaç defa doktora gittim doktor çok zayıf doğar dedi 3300 doğdu çok şükür ama boyu uzun kızımın :) inşallah birşey olmaz sende de seni takibe alırlar büyük ihtimalle
0 oy
(238 puan) tarafından
Benimki de bir hafta geri deydi bana sadece kilo olarak geride gelişim olarak iyi dedi balık yağı verdi 15 gün sonra kilo alıp almadığına bakacak neden bilmiyorum ama bu aralar bebekler hep geriden geliyor galiba çok duyuyorum bebegim geriden geliyor diyen
(209 puan) tarafından
Geriden gelmesi sorun değil de gelişimi durmamıştır inşallah ondan korkuyorum
(238 puan) tarafından
Onun için kontrole erken çağırmadı mı canım beni erken çağırdı bakmak için
(209 puan) tarafından
Işte 2 hafta sonra gel bakalım dedi
0 oy
(1,811 puan) tarafından
Benimki hep.gerideydi canım 33.haftada 1300du o kadar sağlıklı yememe rağmen hiç kilo almadi bence kilosuna takılma sağlığı yerinde olsun yeter
(209 puan) tarafından
Kilosuna takılmıyorum sadece sorun şey gelişimi durmuş olabilir.bu sıkıntı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
2 cevap 201 göst.
0 oy
4 cevap 436 göst.
10 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Dino (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 198 göst.