0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (3,794 puan) tarafından
Okul düzenini kızımdan öğrenmeye çalışıyorum. 3 sinif yeni okula başladı yazmıştım bura okul disiplini ile ilgili. Beslenmesine örtü koyuyorum onun üstünde yesin diye hic kullanmiyomus sordum niye diye kimse sermiyo dedi hatta derstde yiyolar dedi kimileri.  Öğretmen kızmıyormu dedim. Yok dedi kimine kiziyo kimine kizmiyo dedi. Yanında dilek diye bi kiz varmış sira arkadasi bisiler yermiş diğer çocuklar da demis ogretmene dilek yemek yiyo diye ogretmende sizene yesin demiş.  Gerçi okulda önceden o öğretmene çocuğunu okutan bi abla demişti o hocaya çocuk okutmak hic okutma daha iyi diye . Ben bisey anlamadim bu okul dan.  

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üçüncü sınıf olmuş daha öğretmen karışmaz ki yemek düzenine kim nerde nasıl yerse ama derste yemesi ve ses çıkartması saçma bence
(3,794 puan) tarafından
Valla ne bilim okul deyince akla gelen seylerden biri de disiplin
tarafından
Öylede demek ki öğretmen ne kadar galesizse biz evde ödev yaprken yese kızarız:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alla alla öğrenci ayırıyo dmrkki
(3,794 puan) tarafından
Derste yemek yenir mi kiz ayrimi geçtim.
0 oy
(13,392 puan) tarafından
Ben lise grubuna giriyorum izin veriyorum. Açsa çocuk yeni aldıysa tost vs soğumasın diye. Hem yıyor hem dinliyor. 
(3,794 puan) tarafından
Ne bilim valla benim okul dönemim hep disiplinli geçti.
(13,392 puan) tarafından
Bu benim açımdan olan disiplinsizlik değil. Çocuklar bana saygısızlık yapamaz, hadlerini asla aşamaz. İlkokul çocuğu için uygulanabilir de değil zaten.
(3,794 puan) tarafından
Agzimizda sakiz bile tutamazdik biz dersde.
(13,392 puan) tarafından
Sakız zaten tutamaz sakız lakaytlıktır yemekse ihtiyaç. Kahvaltı yapmamış çocuğun aklı aldığı tostun soğuyor olduğunda olur benim anlattığımda değil. Almasın o zaman demeyin okul 1400 kişi tek kantin var arada derede ancak karın doyuruyor çoğu.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 207 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
8 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde pembesever (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 331 göst.
16 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Doruk Hatice (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 245 göst.
11 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yavrunun annesi (106 puan) tarafından soruldu

411,550 soru

12,389,071 cevap

43,699 kullanıcı

Kategoriler

...