0 oy
4,360 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından
Kızlar kıyafetlerinizi dolap uygulamasından mı yoksa letgodan mı alıyorsunuz? Elimde fazladan çok eskimemiş kıyafetler var satmayı düşünüyorum da hangisi daha iyi olur acaba?

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Letgoda yakın çevreden gelip elden alma kültürü çok. O yüzden letgo her zaman bana daha elverişli geliyor. Eşimle kaç kez gidip elden aldık
(348 puan) tarafından
Letgo deyince aklıma hep büyük eşyalar geliyor nedense :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kıyafetleri satmak fakirlik getirirmiş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum. :)
(348 puan) tarafından
Enişte zengin galiba :D
tarafından
Kendi zeytinyağimizda kavruluyoz :D
(348 puan) tarafından
Hahahah ayçiçeği de değil direk zeytinyağı yani aşağısı kurtarmıyor :D
tarafından
Egedeyim olsun o kadar :D
(348 puan) tarafından
İsimden anlamalıydım çok pardon :D
0 oy
(3,128 puan) tarafından
Ikisinden de satmisligim var. Nasibin nerden gelcegi belli olmaz at ikisine sat canim
(348 puan) tarafından
İkisini de deneyeceğim galiba canım
0 oy
tarafından
Dolap bence letgo da Bi kere koydum adamın biri görüşelim öyle bakayım falan sapık mı ne öyle yazdı attıgım kabandı birde dolaptan kafan rahat götür kargoya al paranı daha iyi 
(348 puan) tarafından
Öyleleri de var dimi :D Eşimin hesabından koyarım sorun olmaz o zaman canım
tarafından
Sen bilirsin canım ikisini de dene ben bu zamana kadar dolaptan 162tl kazandım bebek kıyafetleri o da komisyon 8 TL alıyor ama
0 oy
tarafından

Bence ikisine de ekle her yerden satılabilir birşey kaybetmezsin eklemekle :):P

(348 puan) tarafından
Öyle yapacağım büyük ihtimalle canım
0 oy
(469 puan) tarafından
İkisine de koydum ama dolap çok komisyon kesiyo gardropta var ama ordan fazla satış yapamadım orda komisyon yok letgo da da adamlar yazıyo hep :/
(348 puan) tarafından
Komisyon olayını bilmiyordum, ne kadar kesiyor ki acaba?
(469 puan) tarafından
7 8 lira en aşağı kesiyo
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Cnm Burda sürekli dolaptan kiyafetten tut çocigunun lazimligina kadar alan var görürse yazar belki
0 oy
tarafından
Dolap.letgo gardrop s ucinude kullandım.ama.en iyisi letgo ya .. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 111 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,742 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 177 göst.
8 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alfa anne (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 84 göst.
11 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde ahzelesev (1,527 puan) tarafından soruldu

413,999 soru

12,460,431 cevap

46,692 kullanıcı

Kategoriler

...