0 oy
256 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,550 puan) tarafından
Kızlar oğlum 10 günlük sütüm azaldı. Sarılığı var. Sarılık geçsin diye mama aldım takviye bir yada iki biberon vercem. Ama oğlum içmedi bugün. Tadını mı sevmedi acaba yada neden olur. Alışır mı. Aptamil aldım şu gaz yapmayan sarılı olandan. Büyük kızımda sarılık geçirdi mamaya baslamayınca atamadık 40 güne kadar uzamıştı.bunda erkenden önlem alalım dedik. 

8 Cevaplar

+2 oy
(3,444 puan) tarafından
Almamasınn sebebi biberon 

Hem yanlış yapıyorsun biberin alırsa memeyi bırakabilir

Her ne kadar memeye benzeyen biberonlar çıkardık desenlerde aynı olmuyor

Çocuk akıp gelen biberon da yoruomuyor memede yoruluyor o yüzden memeyi bırakıyor

Çay kaşığı ile ver ben iki kziimda da öyle yaptım

Önce emzirdim sonra mama verdim 

Biberon ilk defa aldığı için garip gelmiştir,sen kaşıkla ver insalalh tez zamanda geçer
(3,550 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Benim kızımda aynısini yaptı 4 aylık olduk hala almaz biberon evde biberon ucu var bır çekmece nerdeyse almıyor mamanın tadından mi dedim bir sürü mama aldım mamadan değilmiş biberonu sevmiyor arada kaşıkla mama veriyorum  sarılığı geçmemisti bu yüzden sürümde azdı 

Senin bebiste biberondan olabilir siringayla dene eğer tadını sevmediyse siringaylada almaz başka mama denersin cnm
(3,550 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım ❤️
+1 oy
tarafından
Bnde denedim kaşıkla içmedu canım hep döktü..biberini da almadı bir hafta sonra  yavaş yavaş alıştı smdi günde bir iki defa veriyorum mama sutum yetmesiginde.benimki meme delisi ..önce meme veriyorum sonra biberon ..biberon sonrası yine meme daliyo ..bırakmak gibi bisiy yaşamadım 7 ayligiz..ama yine sen bilirsin her çocuk bir olmuyo. Şırınga ile de verebilirisn
0 oy
tarafından
Bebelac kullandım ben hep bizimde sarılık yuksekti
(3,550 puan) tarafından
İlk verdiğinde hemen aldı mı canım. Biberon da chicco nun 6 aydan itibaren olanı onla alakası var mıdır. Almadı emmedi mamayı.
tarafından
İlk mamayı küvezde başlamışlardı canım ben kizima 5 günlükken kavuştum kuvezde hortum ile besliyorlardi ben wee biberon kullandim gel Dr bebelac Gold başladım sizde onunla devam edin dedi onunla ettik tadı daha şekerli birde onu dene istersen
0 oy
tarafından
Bebelac Gold al inşaallah. Ayrıca Memeni bırakır biberon tazyigine alısirsa. Yeğenim biberona alıştı emmedi.. Bunu önlemek için aventin anne göğsüyle uyumlu biberonu var. Onu sipariş edin. Hem emzir hemde mamayı o biberonla ver. Benim yavrum 7 aylık oldu hala o biberonu kullanırım mamanın tazyigine alışıp meme reddi olmasın diye
(3,550 puan) tarafından
Canım aldığım biberon ondan chicco nun olanı. Göğsümden de baya tazyikli geliyordu. Biberon da çektikçe gelen cinsten kendi kendine akmıyor. Acama mamayı mı beğenmedi. Aptamil conformil yazıyor.
tarafından
Mamayı beğenmemiş olabilir. Bebelac Gold dene kuzu
(3,550 puan) tarafından
Tamam canım olmadı onu alayım. Ya varya 10 günde bu kadar masraf olursa biz evin yolunu bulamıycaz.bezi maması ıslak mendili biberon derken nerden baksan 500 lira gitti. Daha 10 günde. Allah yardımcımız olsun.. Sağlıklı olsun da tek.
tarafından
Öyle öyle. Elhamdulillah sen dua et yarı da anne sütü alıyor. Ben hem mama hem anne sütü verdiğim halde mama yetiştiremiyordum oğluma. Bol bol emzir sütun azalmasin. Hem anne sütü alsın yavrun mamayla büyümesin hemde maddi açıdan
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Bebelac almıştım ben kustu iğrenç kokuyor zaten.. Aptamil kabızlık yaptı ara ara verdim yine de bir ölçek Aptamil bir ölçek anne sütü olacak şekilde .. seninki de 60 CC içse doyar
(3,550 puan) tarafından
60 cc yaptık ama zerre içmedi canım. Cektiği anda yüzünü buruşturdu. Acaba ılık mı yaptım ki. Anlamadım. Aptamil conformil olanı. En iyisi dedi eczacı.
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Şırınga ile dene canım 

(3,550 puan) tarafından
Şırınga şuan yokda çay kaşığı ile deneyim Bi olmadı. Ama biberon da chicco nun anne göğsü olandan yani bebek emdikçe mama verenden kendi kendine akmıyor.
(11,506 puan) tarafından
Benim bebek de almadı önce şırınga ile yaptım sonra açıktıkça önce biraz mama verdim biberonla o zaman sonraları almaya başladı
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Aptamili benim kızımda almamıştı Bebelac Gold aldım içti biberon olduğu için almıyor olabilir siringayla vermeyi dene biberon meme reddi yapabilir 
(3,550 puan) tarafından
Tamam canım. Onu deneyim birde. Çok öneri var. Bebelac için.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
21 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Sgb (2,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 145 göst.
19 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (797 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.

410,139 soru

12,332,067 cevap

39,252 kullanıcı

Kategoriler

...