0 oy
402 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kizar burada takılıyordum baktım 7 aylık bebeğim kusmaya başladı Normalde kusan bir bebek değil normalde haşlanmış yumurta falan veriyordum bugün ilk kez omlet yaptım tereyağında yedirdim. Labne falan verdim bunları önceden denemiştim 3 gün kuralı ile alerjisi yoktu ama taneleri acaba iri olduğu için midesi mi hazmetmedi kustu hiç bir anlam veremedim. Öğlen 3te yedirmiştim. Yulaflı muhallebi kıvamında. Şimdi kustugunda su gibi kustu ve hep taneler çıktı.  Ateşi falan yok

image

11 Cevaplar

0 oy
(7,622 puan) tarafından
Omlet yiyebilir mi 7 aylik bebek ?
(7,622 puan) tarafından
Tereyağ tuzlu ya 1 yaşına kadar önerilmiyormus
tarafından
Benimkisi tuzsuz. Ozel aldım. Zeytinyaği ve tereyagi çok yararlı bebeklere. Sen ne yediriyorsun günlük? Bir kaç tarif verebilirim sana
(7,622 puan) tarafından
Ben kahvaltı da yumurta sarısı labne pekmez bebe bisküvisi meyve
tarafından
Bebe bisküvisi daha zararlı.
(7,622 puan) tarafından
Tmm cnm saol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Üşüttü mü acaba canım ya belkı de fazla yedi kustu geçmiş olsun şuan durumu nasıl keyfi yerinde mı 
tarafından
Biraz durgun ya :/
tarafından
Kıyamam ya hava değişimi olıyor kış geldi midesini üşütmüştür bence canım
tarafından
Şimdi bezini açtım ishal olmuş hiç bir şey anlamadım ben bu işten
tarafından
Midesini üşütmüş belliki canım ya yazık kuzum benım ya isale kaynamış yumurta  Muz iyi yer mi acaba a
0 oy
tarafından
Valla anlayamadım. Ben 7 aylıkken soğanlı maydanozlu yedirirdim bişey olmadı. 

Acaba usuttu mu ? 
tarafından
Bilmiyorum ki. Şimdi bezini açtım ishal olmuş hiç bir şey anlamadım ben bu işten
tarafından
Usutmustur ya da içindeki bişey dokunmuş olabilir. Midesini bozmuştur
tarafından
Ay bilemedim ya:(
0 oy
tarafından
Midesi almamiş olabilir bende gecen aksam tavuklu sehriye yapmiştim uyumadi tum geçe miz miz ateşide yoktu sonra bir kustu yediginin hepsi çıktı rahatladi uyudu sonra midesi kaldirmamiş olabilir 
tarafından
Şimdi bezini açtım ishal olmuş hiç bir şey anlamadım ben bu işten
tarafından
Canim midesini uşutmus olabilr mi bi acile gidin istersen
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Canım acaba elini ağzına flan mi söktü benim oglana da corba yedirmistim tarhana bi baktim oynarken olduğu gibi kusmuş elini disten cok sokuyo agzina ondan da bulanmış olabilir midesi ya da ilk defa verdiysen ağır gelmiştir belki
tarafından
İshalde olmuş iki defa kustu anlam veremedim
(1,741 puan) tarafından
Cnm o zman üşüttu ya da salgin var ya
0 oy
tarafından
Canm ben omlet hiç yapmadm yumurta sarısını haşlayp yediriyorm ben , ama öğütememiş belli miğdei hazmetmedipi içinde kusmuş bence daha omlet şeklinde verme kuzum
tarafından
İshalde olmuş anlam veremedim. İki defa kustu :(
tarafından
Canm üşütmüş o zmn hastaneye götür bnce , rotavirüs aşısını yaptırmışmıydn canm
tarafından
Hayır yaptırmadım. Rabb'im korusun
tarafından
Çok geçmiş olsn canm allah şifa versin inşallah
tarafından
Sağolasın kuzu:(
0 oy
tarafından
Kusmasına her şey sebep olmuş olabilir eğer bir sorundan dolayı kustuysa zaten tekrarı olur ki inşallah olmaz gözlemlemeye devam et canım geçmiş olsun 
tarafından
2 defa kustu:( birinde az ikincisinde çok
tarafından
Seninle daha önce de konuşmuştuk ek gıdaya biraz erken başlamıştın onun için şimdiye omleti yiyebiliyor olması gerekir ki yumurtayı daha önce vermişsin ıhlamur kaynat ver istersen belki sadece midesini üşütmüştür 1 2 gün daha sade yağsız yedirmeye çalış bi konuda hazımsızlık çekiyorsa bile böyle hafif beslenmesi faydasına olur yoğurt yedir geçer inşallah hemen
tarafından
Sağolasın bilgilendirdiğin için
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Diş döneminde benim kızımda çok kusmuştu. Muhtemelen sizinki dedim dönemine girdi. Ağız içi salya fazlalığı mideyi dolduruyor ek gıda da fazla geliyor. 
tarafından
İshalde var kuzu ya.
(1,121 puan) tarafından
Diş döneminde ishalde oluyor zaten. Başı sıcak mı
tarafından
Normal :/
(1,121 puan) tarafından
Kafası vücuduna göre daha sıcak ise kesin diş. Yok değilse üşütmüştür. Ya da yediği dokunmuştur
0 oy
(868 puan) tarafından
üşütmus olabilir,

Dişleri yüzünden olabilir

yemek agir gelmiş olabilir 

bi çok sebebi var canim takip et sen
tarafından
Sağolasın canım. ishalde var
(868 puan) tarafından
yine aynı seçenekler geçerli kuzum
tarafından
Nasılsın canım iyimisin selamun aleykum buarada
(868 puan) tarafından
elhamdülillah elhamdülillah aleykumslsm iyiyim vok şükür canım bende kızımla uğraşıyorum o da son 2 dişini çıkarıyor geceleri hiç uyumuyor
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benimde bebeğim böyle olmuştu kahvaltıda haşlanmış yumurta yedirdim. Uyudu uyandıktan sonra kusmaya başladı. 7 8 defa kusmuştu artık halsizlesti yüzü bembeyaz oldu. Ben yumurtadan olmustur diye düşündüm. Hemen acile götürdüm. Doktor bağırsak enfeksiyonu dedi. Iğne vurdular bi tane ondan sonra durdu kusması. 
tarafından
İshal var mıydi? Kan aldılar mı?
(2,385 puan) tarafından
Hayır kan almadılar. Ishali de vardı ama ben onun diş çıkardığı için olduğunu düşünmüştüm
tarafından
Benimki iki kez kustu şuan bir şey yok hamdolsun. Az önce mama verdim icirdim. Bir baktım yüzü kıpkırmızı olmuş su gibi ter atmış. Gözlerinin altında ter birikmiş düşün. Eşimi aradım gelsin götürcem hastaneye Allah muhafaza ya kötü kötü şeyler geliyor aklıma
(2,385 puan) tarafından
Korkma canım enfeksiyondur belki hiç bişey olmaz düzelir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
12 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 410 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde elis (2,031 puan) tarafından soruldu
+1 oy
58 cevap 1,730 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tuba☀️ (5,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 942 göst.

Kategoriler

1,441,389 soru

23,692,741 cevap

311,092 kullanıcı