0 oy
170 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,517 puan) tarafından
tarafından kapalı
Varmı yiyen tadı nasıl cesaret edip yiyemiyorum guzelmi içinde sarı gibi olan nedir 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

6 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından

Ben cocukken toplar pisirip yerdik ama aklim erince kadinlar gibi regl olduklarını ogrendim bide pislikle beslemiyorlarmış yemiyorum

Ama tadi lezzetliydi
(7,654 puan) tarafından
Disileri görüyor demislerdi:(((
(16,330 puan) tarafından
Uydurma o ya ele bişey yok
(7,654 puan) tarafından
Bizim orda midye çok olur ve denizin lağım akan kısımlarında daha cok olur
Tabi simdi bunlarin özel çiftlikleri var
(16,330 puan) tarafından
Lağım mi iyyy yemedim ben ama bilmiyorum yemem de normal balık varken ne gerek var ona
(5,327 puan) tarafından
Evet adet goruyolar ve denizin suzgeci olarak bilinirler pek temiz degil
-Reklam-
0 oy
tarafından
Caiz değil olsada yemem sanırsam bilmiyorum balık pislikleri diyorlar ya bilemedimmmmm
(1,517 puan) tarafından
Az yecegim vardı oda gitti
tarafından
Yeme yeme daha ne güzel nimetler var ondan ye :)❤❤❤❤
0 oy
tarafından
Bildiğimiz balık tadı pilavlı düşün balık dışkısı diye duydum haram helal diye bsy dönüyor yemeyi de bıraktım 
(1,517 puan) tarafından
Ciddimiisn dışkısı ööö
tarafından
Öyle deniliyor canım bilmiyorum tam olarak
0 oy
(3,350 puan) tarafından
İlk başta mekruh dediler şimdi günah diyorlar galiba ya. Sanırım denizde tek regl olan hayvanmış onunla alakalı sanırım bu durumda. Ben hiç sevmedim sadece 1 kez denedim yutmakta çok zorlandım o derece. :)) 
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Hiç yemedim yemem de. Hem sagliksiz hem tiksinc hem helal mi haram mi belli değil 
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Karabiberli pirinç pilavı gibi biraz daha lapa ve limonlu aşırı lezzetli birşey bence biz oturdugumuzda beni kova yiyoruz soslu olanı da harika 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 282 göst.
17 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (968 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Memleket sevdalisi (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 430 göst.
17 Ekim 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,842 soru

12,163,088 cevap

36,611 kullanıcı

...