0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde (554 puan) tarafından
Normal Doğumda kaç dikiş atildigini nereden biliyoruz ikinciye gebeyim ilkinde hiç sormak aklıma gelmedi doktor mu veriyor bu bilgiyi şu kadar dikisin var diye yoksa nasıl oluyor kağıtlarda falan mı yazıyor ? 

10 Cevaplar

0 oy
(3,147 puan) tarafından
Valla ben ne kaç tane diye sordum be biliyorum tek bildiğim çok kesik olduğu için yarım saat dikmeye uğraştılar çoktu demekki slsjslsjsl
(3,147 puan) tarafından
Doğum bitti eşi çıktı baya uğraştılar kız iyice dağıtmışlar ellam slsjslsl
(554 puan) tarafından
Ayyy orda bide ipin geçişini hissediyorsun çok irrite edici bı durum başka doğumun olursa güzel geçer inşallah canım
(3,147 puan) tarafından
Başka doğumum olur mu bilmem ama travma gibiydi ilk olan hala etkisinden çıkmış değilim o yüzden ikinci doğum şuan imkansız (böyle deyip hamileyim postu açarmışım slsjslsjsl)
(554 puan) tarafından
:D hayırlısı
(3,147 puan) tarafından
Allah isteyene versinbenim Bi tane yetiyor şimdilik :)
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
O konu hakkında bilgi verilmiyor zaten kendi kendine kaynayıp gidiyor dikiş alınmıyor da 
(1,261 puan) tarafından
Evet bende aynısı oldu resmen kabus oldu doğum bana defalarca olmadığını söylediğim halde inatla uğraştılar belki yarın saat ıkınma problemi oldu en sonunda yırtılmış zaten o şokla o acıyla bir de azar yedim ebesi doktoru hepsinden. Tuvaletini tutamazsjn dediler  psikolojik olarak iyice çöktüm sürekli bir ıkınma hissi sürekli tuvalet hissi yaşıyorum. Aynı brnde tuvalete gitmeye korkuyorum ama şimdi ikisinde de oldu dedin ya ne kadar sürede toparlandın acaba
(926 puan) tarafından
Bir ay sürmedi toparlandım canım şimdi yine üçüncüye hamileyim işte bende çok korkuyorum doğumdan ama sezeryanda istemiyorum
(1,261 puan) tarafından
İnşallah bende bir an evvel toparlanirim . Yoksa sonum iyi değil. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sana ;)sağ salim yavrunu kucağına al inşallah ;) ben bir daha hastane bile görmek istemiyorum. ;)
(926 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun ❤️ sende iyileş inşallah bir an önce toparlan çok geçmiş olsun
(1,261 puan) tarafından
Çok sağol canım inşallah biran evvel toparlanirim Allah razı olsun
0 oy
(131 puan) tarafından
Bana diken ebe demişti 18 dikiş attim diye bnce ebe diyor kağıtta yazmaz
(554 puan) tarafından
Diğer arkadaşa da bilgi vermişler ozelle bı alakası yok demek ki canım doktorla alakalı
(164,043 puan) tarafından
baci 18 dikis neee 1 karis yapar nasi nereni diktiler oyle
(1,073 puan) tarafından
Kızlar iç dikiş ne zaman düşüyor
(131 puan) tarafından
Sevda cnm bebek iriydi 4 buçuk kiloydu kafasida iriydi çıkmayınca kesi ile kestiler orayı o yüzden dikis çok fazlaydı cnm:)
(164,043 puan) tarafından
aboooo cok gecmis olsun
0 oy
(13,026 puan) tarafından
Ebe söyler sorarsan anca bide dikiş atınca hissediyorsun zaten kaç dikiş atıldığını 
(554 puan) tarafından
İpi cekerlerken hissettigimi hatırlıyorum ama orda biraz paniklemistim yani baya paniklemistim biraz sıkıntı çıkarmış bile olabilirim :) hiç dikis takip etcek halde degildm bitti dediklerinde tek istediğim bebeğimi emzirmekti hiç sormakta aklıma gelmedi :)
0 oy
tarafından
2 kere normal doğum yaptım ne ben sordum ne onlar söyledi valla bilenler nasıl biliyor anlamadım bende :) 
(45,023 puan) tarafından
Niye gı ben sordum söylediler bana:D
tarafından
Ben bebeğime bakmaktan onu sormayı akıl edemedim deryoş :)
(554 puan) tarafından
:) bende ikinciyi normal yaparım inşallah
tarafından
İlki sezeryanmıydı canım
(45,023 puan) tarafından
Ben meraklıyım hemen sordum:D sagolsunlar söylediler hele kız şehir Hastanesi'nde kiler ne sorsan cevabını veriyolar hiç geri cevirmiyolar
0 oy
(45,023 puan) tarafından
İlkte kızımda doğum zordu ama zorluk çekmedim sonrasında öle sordum onda dikisi atana 9 10 tane dedi ikinci doğumun.inamilmaz kolaydi ondada 3 dikisimm vardı ben sancimi çekip gittim 15 dk doğurdum oğlumu yoktu öle çok dikisim
(554 puan) tarafından
Bende evde sancı sürecini geçirmek istiyorum ama 2. Çocuk daha erken gelir diyorlar doğum süresi olarak onun için bı endişem var bakalım o gün gelince nasıl olacak
0 oy
tarafından
valla ilki 2 cm kestim demisti 2.ye ne kdr diktin dedim ilkinden az dedi ama 2 daha agridi.. doktorun dedigine inaniyoruz yoksa gordugumuz yik
(554 puan) tarafından
Dikisten dikişe de fark eder heralde ya çok sıkmış falan da olabilirler belki
tarafından
evt 2. bnm doktor degildi hem ondan hemde 2. kez ayni yer kesiliyor, sanirim onunda etkisi var geciyor ama sonucta Allah yaedimcin olsun
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Ayyy icim bi hos oldu düşününce 
(554 puan) tarafından
:)) bir de kenarda sabırla bizi bekleyen miniklerimiz varken

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 616 göst.
0 oy
6 cevap 893 göst.
24 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy