Allah yanlarına bırakmasın içimizi yaktı Rabbim büyük ona bıraktık biz insanız ama o herşeyin maliki ol derse olur yakar kavurur vicdansız merhametten yoksun şerefsizler
O kadar beddua edesim var kii dilime geliyor ama diyorum ki sen sus sen edersin aklıma diline geleni ama Rabbim büyük o onları nereden imtihan edeceğini bilir öyle bir imtihan eder kii bizi düşürdükleri bu hal onlara güllük gülistanlik gibi keşke bize öyle yapsalardi desinler eyy merhamet sahibi rabbim annemi babamı kardeşlerimi bizi yakanı sana havale ediyoruz
Allah rızası için söyleyin bir insan ne kadar vicdansız olur içi nasıl taş olur kardeşimi çağırıp 5 kişi saldırmış biri arkadan arabayı perte çıkarmış biri silah çekmiş biri bıçakla bacağıni yaralamış birileri jopla suratına kafasına vurmuş Allah'tan Korkmazlar rabbim kardeşimin adı yüzü suyu hürmetine bizim içimizde ki ateşi söndürsün içimiz öyle yanıyor kiii kor alev hiç sönmüyor hele annem mahvoldu az önce yaralarına kantoron sürdüm Rabbim 99 adı hürmetine yanlarına bırakmasın onlarin evlatları var rabbim annemi bizi düşürdükleri bu halin hesabını dünyada ahirette sorsun iki elimiz yakasında cehennemde yansınlar ateşine odun atmak nasip olur inşallah
Velhasıl şuan dava sürecimiz var elimizde kanıt var ilk gece içeriye alıp sonra savcı geri bırakmış kasten adam yaralamaktan dava açılacak avukatta Allah rızası için dua istiyorum sizde annesiniz kardeş ablasınız nolur dua edin sürüm sürüm sürünsün dünya ahirette Rabbim iki yakasını bir araya getirmesin
Şimdiden davayı çekmemiz için yazıyorlar 3 erkek ikisi kadın Allah evladiyla sinasin içimi yaktı