0 oy
269 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,550 puan) tarafından

image

image

image

Kızlar sorum Yukarda 

7 Cevaplar

0 oy
(2,383 puan) tarafından
Slingleri baglamasi zor canim bende bel desteksiz kanguru almisim asiri bel agritiyor bel destekli olana bak istersen 1. Bel destekli sanirim
(3,550 puan) tarafından
Hm benim de gözüme o geldi direk. Yine de sorayım dedim. Kaç aylıkken kullanılıyor canım bunlar.. Yorumun için teşekkür ederim
(2,383 puan) tarafından
Ben 4 aylikken ara ara koyuyordum doktoruna danişsan daha iyi olur ama uzerinde de yazıyordur :) sağlıkla büyüt minnak ı insallah
-Reklam-
0 oy
(754 puan) tarafından
Çift omuz bel destekli tavsiye ederim
(3,550 puan) tarafından
İlk sıradaki çift omuz beş detskeli tek olarak yan yatar şekilde de kullanılıyor ama kaç aylıkken kullanabilirim bunu canım. Birde bacakları çok u çok ayrık kalır acaba.
(754 puan) tarafından
Kusura bakma canım uzun süre giremedim yogundum yeni gördüm. Belki almissindir ama ayrıl olmasina takılma kalça çıkığı olmadığı sürece rahat kullanabilirsin ama üzerinde de yazar sen genede doktora danışarak hareket. Ama 1. Olan her yönden kullanışlı
(3,550 puan) tarafından
Aldım canım. Ergonomik aldım 90 liraya indirme girmişti. Çok güzel. Resim atayım bak Bi.
(754 puan) tarafından
Tamam canım bekliyorum
0 oy
tarafından
Ben bee baby nin kangurusunu aldım yeni doğandan beri kullanıyorum ortanca çocuğuma sling almıştım hazır dikili olanlardan ama kangurudan daha çok yoruyor anneyi tavsiye etmem
(3,550 puan) tarafından
Bebeğim bir aylık olunca kullanabileceğim bişi olmadı laızm canım. Ablalarını okula götürüp getirirken araba ile uğraşmak istemiyorum. Asansör yok binada. Birde daha sıcak olur diye düşünüyorum
tarafından
Yeni doğan aparatı alirsan kullanırsın canım 1 aylık dan itibaren benimki öyleydi cok-da uygun fiyata aldım baya memnunum bende büyük kızımı okula götürüp getiriyorum 5 aylık oldu oğlum sırtıma asıyorum daha kolay oluyo ")
0 oy
(303 puan) tarafından
Bence ilk resimdeki pembe olan benzeri bi modeli kullanıyorum oğlun yasını geçtiğinde bile onu kullanıyodum ben hala 

Valla 3 aydan itibaren kullanılabilir diye biliyorum ama kii kanguruya ve bebegin durumuna göre degişir canım
(3,550 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
İlki güzel canım
(3,550 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Solomombaby kanguru kullanıyorum çokta memnunum Bi bak istersn 
(3,550 puan) tarafından
Bakıyım canım teşekkür ederim
0 oy
(3,550 puan) tarafından

image

bunh aldım. 
(754 puan) tarafından
Bel destekli olması çok iyi olmuş canım bana da kuzenim e bebekten hediye almis sağolsun ama bel destekli değil çok kullanamadim
(3,550 puan) tarafından
Evt canım çok rahat sırt kısmındaki omurilik kemiği için yine Bi detay var oda baya rahat ettirdi. Birde çok uygundu fiyatı. Bu sayfaya instagram dan göz atabilirsin. İhtiyacın olursa gerçekten ürünleri güzel.
(754 puan) tarafından
Tamam canım çok sağolasın

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 250 göst.
0 oy
18 cevap 303 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
21 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy