Evet kızlar soru başlıkta çocuk oyuna dalıyor öpüyorum ama kesinlikle normal bir sevme biçimi değil benim ki biyak diye bağırıyor bir de üzerinden çıkan kıyafetleri içime çeke çeke kokluyorum manyak bir anneyle uğraşan oğlum benim
Ne diyosun öluyorum ölüyorum yemek yapiyom arkamda geziyosa bı durup şapp diye yapisiyomkizimida opecemde şaldur şuldur hanımefendi pek sevmiyor öle şeyleri artık
Valla kızım doğsun kesin yer bitirirm ben şimdi karnimda sert birsey oluyor ona vuruyorum dokunuyorum hemen tekme atiyor canim sıkılınca karnima vuruyorum hemen oda vuruyor simdiden dayanamiyorum ben cocuklari isirmayi cok cok severim
Hahahah ay bende öyleyim hangi köşede yakalasam sıkıştırıp vura vura seviyorum öpüyorum
Kizim artık of anne darlandim diyo oğlumda ciyakliyo
Ben ısırıyorum ya geçen gün popişi ısırırken fazla kaçtı 10 dk ağladı yavrucak
Ahahahahaha ben de öyleyim hatta küçüğüm gidip babasını öyle.opmeye çalışıyor bide ayağına vuruyor eşim diyor bu çocuk niye böyle dedim beni yansılıyor
Garibim çocuklarım yanakları kırmızı kırmızı geziyorlar hele birde aniden gelen o sevme hissi yok mu yada bjseyi ilk defa söylediklerinde veya yapmaya çalıştıklarında Allah'ım ölüyorum resmen
Ne diyosun ben artık öpmeyle yetinemiyorum ısırmak yemek istiyorum ciddi ciddi yemek istiyorum ☺️
İçim gidiyo ona yaa ❤️
Valla bazen o kadar sert öpüyorum ki agliyo masum oğlum napim doyamıyorum ki öpmeye koklamaya kurban olurum demirime onu bana nasip edene ❤️
412,228 soru
12,409,484 cevap
44,774 kullanıcı