Bos kuruntu yapıyosn bence
Kapıyı kitliyomu
Uyurken al bak canım ya da elinden al vermezse zaten sorun var demktir
canim sen bi bakara süresi oku evinde yada aç internetten okunsun şeytan uğraşıyor belli boşuna günahını alma adamin
Kız sende çekmecede ki şeyleri saymişsin :) sende uyaniksin ha kocan senden uyanık o zaman :))
Ama.oyle düşünme canım kötüye yorma şeytan vesvese veriyor işte üzerinde dur ama yine de kontrol et. Tuvaletteykn whatsaba mi giriyor sende gir bak çevrimiçi mi diye ?
Ben yanına gider otururum ne yaptığına bakarım göz ucuyla telefonu isterim verir hemen oda vermediği zaman sıkıntı çıktı genelde
Canim belkide gercekten oyledir suphelenme hemen. Elinden telefonu birden cek bak bakalim. Telaslaniyorsa belki bi durum olabilir
Hamilesinnn Bence birşey yok kuruntu yapıyorsun.
Güzelim hiç takma kafana. Bende 2 Haft önce buna benzer bir durum yaşadım ve kopma noktasına geldik eşimin günahını almışım çok utandım belki masraflarınz olacak diye işten gec cıkıp veya farklı bir ek iş yapıyordur üzülme diye söylemiyordur varsa aklında birsey eşini kırmadan bu durum beni rahatsız ediyor sana yetersiz geliyorum belki diye kendimi kötü hissediyorum dersen eşin seni anlar kendini düzeltir şeytan mutlu karı koca arasına nifak sokarmış bence şeytana uyma günaha da girme hamileyken hassaslaşıyoruz emin ol birşey olsa net hissederdin
Bana özelden mesaj atmıssın gelmedi yani ingilizce bi seyler yazıyor acamıyorum
Canım benim eşim de öyle erkekler tuvalette telefonla oynamaya bayılır bir girdi mi alır telefonu yarım saat çıkmaz ama ya okey oynuyor yada sosyal medyadadir
Bence bu kadar üstüne gitme bunaltma onu da canım ya.. belki hamilelikten bu kadar hassaslaştın düşünme bu tarz şeyleri bebeğin de hissediyor yazık. Prezervatif saymak wc de kontrol etmek gibi şeyler seni aşırı yıpratır. Şüphen varsa eşinle paylaş bunu. Yaklaşımların rahatsız ediyor beni üzülüyorum desen kendi ifade etsen o da kendini törpüler daha dikkatli olur canım
Hamilelikten o canım. Benim eşim tuşlu telefon kullanıyodu 1 ay öncesine kadar. iş saatinde işine gider normal saatinde gelir çok nadir dışarı çıkar telefonu hep ortalıktadır herhangi bi sosyal platformda hesabımız yoktur face instagram gibi yani o kadar sıradan normaldir ama bi ara bende aldatıldığımı düşündüm hemde hiç bi şüphe duyulcak şey yoktu tamamen hormonlardan psikolojik canım :)
Super backup yukle
1,491,368 soru
24,370,645 cevap
347,995 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın