Kızlar benim erken doğum riskim vardı 10 gün yatmalısın dedi doktor benim ailem başka bir şehirde ablam gelip 10 gün bana kızıma baktı yemekti temizlikti hastaneye gidip gelmekti falan görümcemle kaynanam aynı şehirdeyiz kaynanam 2 defa aradı 2 sinde de beni strese koyup kapattı görümcem hic arayıp sormadı bile durumu bildiği halde ama o kadar şeytan ki abisine duygu sömürüsü yapıyor sürekli neyse bunun evine bişey lazımmış eşimden istemiş benim hic bir şeyden haberim yok kaynamamda aradı dedi işte eşinden istemiş bende zamanında istedim bana almadı falan dedi görümceme bir sürü beddua etti o kapatı o arada kayınpederimle tartışmış bu konuda kayınpederim de görümcemi arayıp tartışmış abinden isteme kocan var ne istiyorsan o alsın demiş görümcem beni aradı diyor ki ben parasıyla istemişim dedim benim hic bir şeyden haberim yok beni karıştırmayın oda kaynanama bir sürü beddua etti kapatı kaynanam üvey bu arada şimdi ikisi can ciğer olmuşlar benimle konuşmuyorlar ama eminim ortada benim adıma bir yalan dönüyor siz olsanız arar mısınız