0 oy
687 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim doğduğundan beri çok ağlıyor bağırarak ağlıyor 4 aylık bugün öğle 12 den sonra hiç uyumamış ben sinirlendim ona bağırdım korkmuş mudur çok pişmanım hala ağlıyorum üzüntüden sütüm gelmiyor :(

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mama alıyor mu ?
tarafından
Sutum az diyosun, çocuk uyumuyor diyorsun.  Hem emzir hem mama ver. O zaman burda çocuk uyumuyor deme. Bildiğin aç çocuk.
(13,316 puan) tarafından
Anne sütü faydalı biliyoruz ama yoksa açlıkla mı sınayacaksık bebeği. Benim oğlum sadece mamayla büyüdü ben napam o zaman.
tarafından
Bilseydim aç olduğunu çoktan veirirdim ama ben farklı şeyler için ağlıyor zannettim
(13,316 puan) tarafından
Var mı  mama evde
(465 puan) tarafından
Kızım saf mısın cahil misin afedersin çocuk yapacak kadar aklınız eriyor da çocugun ac oldugunu nasıl anlamasın ya sütünün az olduğunu bildiğin halde tövbeeeee yarabimm allahım yaratıyon takip et
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Sakinlestir kucağında tut biraz duş aldır olmadı .
tarafından
Kucağımda duruyor uyuyor besige koyduğum gibi çığlık atıyor resmen
0 oy
(2,564 puan) tarafından
CNM açtır belki sütün yoktur cn benim kızımda öyleydi  2 aylıkken mamaya başladım çocuk uyudu bir daha uyanmadı açtı CNM sen mama al dene 1 2 gün  4 aylık  şuan  günde 4 5 kere Emdiriyorum hemen ardından mama veriyorum çünkü 2 göğüsü sağduyumda 25 cc geliyo
tarafından
Şuan uyumuş gibi
(2,564 puan) tarafından
İi CNM  sen bilirsin senin çocuğun ama ver arttır mama vermeyi yazık
tarafından
Vericem teşekkür ederim canım ♥️
tarafından
Bebeğim 4 aylık ne kadar mama hazırlamam lazım
(1,461 puan) tarafından
4 aylık çocuk ortalama 90 120 arası olur sen 90 yap ver baktın istiyor hemen memeni ver bi dahaki sefere fazla yap
0 oy
(683 puan) tarafından
O henüz senin bağırdığını anlayamaz sakin ol ve bebeğine iyi davran 
tarafından
Anladı sanki korktu sanki o yüzden çok üzüldüm anlamaz dimi
0 oy
tarafından
Canım niye bağırıyorum yazık günah ama melekler kaçar yanından asla bağırma 

Bi doktora götür kalça çıkığı olabilir okadar bağırarak ağlıyorsa yada kolu eli falan duş aldırırken biyere çıkmıştır yoksa niye ağlasın dikkat et baktır bunlara 
tarafından
Ya bazen oluyor bebeklerde bazen yani banyo yaptırırken yada küçük çocuklar kulaklarından düşürür falan benim arkadaşımin kızı küçük bebekken eltisinin kızı o mutfaktayken bebek uyanmış yanına getirim derken düşürmüştü bebeği çok şükür kızı şimdi 5 yaşında çok sağlıklı iyi ama insan korkuyor
tarafından
Ben hep kızımın yanındayım ya öylr bir olay olmadı çok şükür
tarafından
Valla ozaman ac bebegin canım mama vermelisin benim de oğlum öyleydi çok ağlardı çoook annem dedi sütun yetmiyor mama verelim  ozaman aptamil alıp vermiştim maşallah bir biberon bitirdi o gün uyudu bidaha kalmadı ben zorla kaldırıyordum 3 aylık bebeği:)
tarafından
Bende vericem artık inşallah iyi olur
tarafından
Ver canım ver korkma mama da anne sütü gibi zaten zararlı olsaydı doktorlar önermezdi yazıktır günahtır ver
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Sütün azsa yazık çocuğa kim aç uyur ki olmayan sütün nesi faydalı olacak mama zehir değil illa anne sütü alacak diye gelişimimi dursun çocuğun 
tarafından
Ben bilseydim aç için ağladın çoktan veiriridm
0 oy
tarafından
Sütun azdır diye ağlar benm kızımda öyle mama arada verdim sustu aç oldu için agliyordur
tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Üzülme canım ama mama takviyesi yalman gerek ki bunu tek yalan anne de sen değilsin hiç emmeyen bebeği olan arkadaşım var mamayla büyüttü bu Allah'tan gelen bişey sütun azmis olabilir açlıktan ağlıyordur
0 oy
tarafından
Yorumlarda sütüm az çekiyor gelmeyince ağlıyor demişsin 

Açlıktan bayiltcan çocuğu mama madem var evde versene açlıktan durmuyor belli ki 
0 oy
tarafından
Aç olabilir 

Gaz sancısı olabilir 
0 oy
(1,166 puan) tarafından
bak kizima sut verdim ama doymuyordu diye mamada verdim 17 aylik mamayla besleniyor ve ek qida. ac byrakma anne sutun yoksa mamaya bassla v
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Açlıktan ağlıyordur ilk önce emzir sonra mama ver açsa zaten içer önce emzir ama anne sütü tabi en iyisi ama napsın bebiş yazık onada mama zehir değil oğlum bir buçuk ay anca emdi mama devam ettim rabbim sağlık versin her anne ister emzirmek 
tarafından
Evet öyle ama benim bebegin ağzında yara var dış etleri şiş tutmuyor göğsümü
0 oy
tarafından
4 olceklik yapman lazım kesin yoksa doymaz yazık ya ver mama niye vermiyorsun ki Bebelac Gold iyi geliyo gazda yapmaz sakinleşir 
0 oy
(86 puan) tarafından
Gazı olabilir biogana al damla o birebir canım dene yani gazdır aglaöası başka şey olamaz 
tarafından
Evet onu kullanıyorum zaten
0 oy
tarafından

Uyusun büyüsün iyi olsun istiyorsun ama bunu bağırarak yapınca iyi olur mu ona karşı şefkatli ol annesi belki bir yeri ağrıyor söyleyemezki minik canı dilsiz sabi en çok sana güveniyor bu hayatta sana muhtaç:( sende üzülme unutmuştur annesi sarılın koklaşın geçer bir daha yapma ama Allah korusun korku iyi birşey değil. Ve son olarak 4.ay uyku gerilemesi meme reddi yaşamayan yoktur bir araştır istersen

tarafından
Ay teşekkür ederim canım ♥️
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bebek ağlıyorsa illa ki bir derdi vardır da ağlıyordur.  Doktoruna sordunuz mu neden ağlıyor olablir ?  Ayrıca aç olabilir ilk ağlama sebebi o dur bebeklerde . Mama verin mamalar şimdi anne sütü kadr içeriği güzel yapılıyor korkmayın mamadan bebeği aç koymayin çok yazık kıyamam ya . Bebekler ağlıyorsa boşuna değildir hiç bir zaman unutmayın 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 179 göst.
14 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,470 puan) tarafından soruldu
+10 oy
26 cevap 648 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Melekkk34 (6,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 457 göst.
0 oy
11 cevap 306 göst.
19 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,470 puan) tarafından soruldu