+1 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

20 haftalığım bu hafta doktora gittim erkek dedi cinsel organının fotoğrafını da verdi bu hafta içi de detaylı ultrasona gireceğim cinsiyeti tam belli olur mu orada çünkü ultrason fotoğrafındakini hiç erkeğe benzetemedim detaylı ultrasonda kız denilip erkek çıkan veya tam tersi olan var mı

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cinsiyet değişmez yanılır doktor :)) Allahualem doğru erkektir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Detaylı ultrason da tam belli olur cinsiyeti anlaşılır benımde 20. Haftada kızmın cinsiyetini öğrendim değişmedi kzım oldu
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Kız misminnak pipi zaten sen neyini benzeteceksin :) yine de için rahat etsin diye bekle detaylı ultrason dan sonra netleşir insallah ben de 19 haftalığım bana da şimdiye kadar erkek dendi ben de korkuyorum alırım alırım da kız olursa sonra ne yaparım diye :) kaynım için dokuz ay kız demisler Bi doğmuş erkek kaynanam pembelere sardım hep ne yapayım diyor :)) 
tarafından
Aaa işte ben de bundan korkuyorum onlar detaylı ya girmemiş mi ki detaylıda kesin belli olur değil mi
(4,393 puan) tarafından
Kuzu 25 sene önce şimdiki kadar gelişmiş değildir bence ya şimdi gerek cihazlar gerek doktorlar olsun illaki daha bilgiler diye düşünüyorum bence farklı doktorlar aynı şeyi söylüyorsa öyledir bana şimdiye kadar 5 farklı doktor erkek dedi artık yine de değişirse Allahın takdiri :D
0 oy
(3,696 puan) tarafından
Bana 20+0 Da ayrıntılı ultrasona gittiğimde kız dendi. 22 haftalıkken tekrar girmem gerekti onda erkek dendi. Şimdi 29w3üm ve erkek  canım. Cinsiyet değişmez sadece doktor yanılabilir ☺️
tarafından
Yani aynen İnşallah yanılmadan hayırlısıyla öğreniriz alışveriş yapmaya korkuyorum ya
(3,696 puan) tarafından
Ben de hâlâ  yapmadım  ama yakın zamanda yaparsam da unisex alırım sanırım
tarafından
Peki sence ayrıntılı ultrason için 20 hafta erken mi ben bu hafta gitmeyi düşünüyum da
(3,696 puan) tarafından
Erken  bence. En iyi 23 24te inceleniyo.  Ben 20de gittiğimde kalbini inceleyememişti o yüzden 24te tekrar  gittim.
0 oy
(2,096 puan) tarafından

Ben 25.haftada öğrendim erkek dedi değişeceğini sanmıyorum :) sağlıkla gelsin kuzucuklar<3

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 149 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 361 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 128 göst.
0 oy
3 cevap 52 göst.

411,939 soru