0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kizlar 13 gün oldu sezeryan doğum yaptım bebeğimi hiç göremedim yoğun bakıma aldılar başka şehire sevk ettiler doktor süt istedi bugün beslenmesine bakicaz dedi ama tarih saat önemliymiş hangi saate saydığım acaba karışıklık olursa sorun olurmu bu sutlerde veya bebeğimi etkilermi cokmu önemli saati tarihi merak ettim 

5 Cevaplar

0 oy
(511 puan) tarafından
Canim 2 saatte bir sagiyodum ben posetliyip gunu saati yazip dolaba atiyodum hergun iki defa gidiyodm ondan dolaba atiyodum yoksa buzluga atiyodum ama her sagdigima ayri poset yapiyodum yogun bakimda ya bide sutten rahatsiz olmasin bebegim diye ayri ayrikoydum hep
(14 puan) tarafından
Bende hepsini ayırdım cnm ama ilktekileri tarih veya saat attığımız bilmiyordum ilkteki sakladigim sütleri ne yapcam kafama gire tarih atarsam bebeğime zararı olur demi
-Reklam-
0 oy
(14 puan) tarafından
Bilgisi olan yokmu lütfen 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ablamin ikizleri birisi 40 birisi 27 gün kaldı o da süt sağardı üzerine tarih saat yazip getirirdi dondurucu da 3 ay oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün durabilir
(14 puan) tarafından
40 gün uzun sureymis peki neden şimdi iyilermi sagliklilarmi
(7,617 puan) tarafından
Canavar gibiler
(14 puan) tarafından
Allah bağışlasın
(7,617 puan) tarafından
Kalbini ferah tut rabbim evladını sizlere bağışlasın
(14 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Saat çok önemli değil canım tarihi hatırlayıp yaz ama önce onları verirler 
(14 puan) tarafından
Hatirladiklarimi yazdım gün gün koyuyordum ztn sıralamaya göre gittim ama saate bakmıyorum bide ilk tarih attıklarını da bilmiyordum ilk sagdigim sütler boşuna gitti o zaman
tarafından
Yok niye boşa gitsin senn onilk sütleri dogum yapınca sağmadin mi zaten misal ayın 5 inde dogum yaptın diyelim 7 8 inde sagmjssindir hem bsey olmaz dondurduysan 3 ay suresi var
(14 puan) tarafından
Dondurdum o zaman bebeğim çıktığında veririm onları
tarafından
Evet canım verebilirsin sıkıntı olmaz
(14 puan) tarafından
Çok tesekur ederim
0 oy
tarafından

Bak şimdi sütünü sağ bi tane kalem var kırtasiye den al tarih saat gün ve bebeğin adını yaz üzerine buzluğa at ilk sütünü vermedin mi sapsarı oluyo onlar anlarsın zaten 

(14 puan) tarafından
İlk ucgun sariydi onlarında gotureyimmi
tarafından
Götür tatlım uzaksa içine buz torbası yerleştir erimesin sakın
(14 puan) tarafından
Tesekur ederim
tarafından
Rica ederim tatlım ❤️

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,985 göst.
19 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu