0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde (2,242 puan) tarafından

iyi aksamlar hanimlar . cok yorgunum cok . simdiye kadar zaten yoruluyordum ama 2haftadir tabiri caizse cılkım çıktı. dakika yerinde durmayan bir kizim ve kizimdan beter bir esim var alisveris ev cocuk hersey bana bakiyorken birde kayinbabam iki haftadir bizde cok sukur bana bir zararı yok iyi anlasmaya basladik ama ben iki dakika dinlenemiyorum . sabah 7de kalkiyorum esime kahvalti sonra 8de babama kahvalti hergun degisik birsey yapiyorum 9da kizima kahvalti sonra topluyorum evi topla supur sil camasir bulasik sonra 2de ogle yemegi yiyor yemek yap hazirla topla sonra carsiya gotur beni diyor carsiya gidiyoruz eve geliyoz cocugu doyur aksam yemegi yap yensin topla cay kahve meyve tatli servisi onun harici zaten her an kizimin pesindeyim koltudan koltuga atliyo bir yandan bunlari yaparken bir yandan oyun oynatiyorum etkinlik yaptiriyorum asla esim ilgilenmez cunku . gece kendimi yataga atiyorum kiiii kizim annii diye yanima geliyo tekrar uyutma cabasi uyuyo esim durtuyo ki midem kazindi tost yap midesi kazinmasa baska birsey icin durtukluyo.. sabah sar bastan ayni seyler cok yoruldum :'( uzun oldu helal edin ama cok doldum 

6 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ee bizde öyleyiz valla yapacak bisey yok gülü seven dikenine katlanır 
(2,242 puan) tarafından
Allah yardımcimiz olsun
(7,617 puan) tarafından
Olsun güzel yorgunluklar şikayet edemem
(2,242 puan) tarafından
cok sukur kizimin yaramazligi hep vardi alistim sagligi yerinde olsun da ama en azindan biraz esim de ilgilense guzel olur
(7,617 puan) tarafından
Çoğu erkegin fitratinda yok bosuna demiyorlar anası olmayanin babasi olmaz diye allah sana güç versin
(2,242 puan) tarafından
evet canim cocuk istemeyi biliyorlar ama sadece sevmek icin gerci sevse ona da eyvallah . saol canim hepimize insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hepimiz öyleyiz cnm yapacak bir şey yok malesef:-)
(2,242 puan) tarafından
Allah yardımcimiz olsun :)) kadinin dinlenmesi haram galiba 1saatlik tatile tavim suan
tarafından
Amin cnm
0 oy
(1,234 puan) tarafından
Canım benm de 3 cocugum var kaynanamdan damarda tıkanıklık varmış 3 gu dur hastanede yatış verildi oğlu 3 yaşında görümce in görümce de boşanmış kayınpedwrmde cocugu bende kalıyor ömrüm gidiyor cocuklar da hasta biri 11 aylık bide cok zor 
(2,242 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim:( cok zor ya .masallah sana Allah razı olsun senden baskasinin cocuguna bakabilmek buyuk sorumluluk
(1,234 puan) tarafından
Aynn canm öyle sende saol
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Kız derdini yesinler

Büyünce de başka dertleri oliyo canım

Ömür biter dert bitmezzz
(2,242 puan) tarafından
:))))Dddd cocugumdan fazla yakinmiyom canim 30yasindaki cocugumdan yakiniyom sanirim kirkinda daha zor olacak :) bitmez bacim bitmez
0 oy
(612 puan) tarafından
Esin neden yardım etmiyor. Yani tamemn keyfiyse kusura bakmasın gece uykumdan uyanıp da onun keyfine hizmet etmem. Babaysa baba gibi davransın. 
(2,242 puan) tarafından
cocuk istemeyi bilir ama yardim asla yok canim kizim 2yas5aylik bu zamana kadar bir kere yemek yedirip uyutmualugu var onda da korona olmustum . keyfine de karsilik verince tuuum gunumu rezil ediyo hatta haftalarimi bende sirf az olan huzurum kacmasin diye he diyom
(612 puan) tarafından
Yazık ya gerçekten yazık. Hadi seni geçtim yani insan çocuğuyla hiç mi vakit geçirmek istemez, ozlemez.
(2,242 puan) tarafından
sozde cok seviyor cani kadar ama hic gormedik severken . Allah hayir etsin sonumuzu
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Diğerleri de zor Allah yardımcın olsun ama diğerleri biraz daha mecbur gibi duruyor.. Ama eşinin mide kazınmasına taktım ben biraz :) Midesi kazınıyorsa kalkıp kendi bişey atıştırsın, seni niye rahat bırakmıyor çocuk uyumuşken sen de uyusan en azından 

(2,242 puan) tarafından
elini kirmislar gibi davranir canim digerlerinden cok yakinmam da 30 yasindaki bebem en zoru :)) yeminle gecen dedi ki afedersin benim yerimede tuvaletw gitsene dedi ya oyle usengec adam yurumuyo surunuyo
(1,552 puan) tarafından
Küçükler doğmadan onu büyütebilsen iyiymiş :) Allah yardımcın olsun, Rabbim işlerine kolaylık versin.. Eşin de biraz daha anlayışlı birisi olur inşallah
(2,242 puan) tarafından
Allah razı olsun canim ❤️:)) rahat batti bana sevgiliyken de biliyordum boyle biri oldugunu ask kor etmis :)))
(1,552 puan) tarafından
Cümlemizden ❤ İnsan birini sevince hatalarını bile şirinlik gibi görüyor ilk zamanlar ☺ Ama aynı evin içine girip, sürekli aynı şeyi yaşamaya başlayınca bunalıyor bi yerden sonra

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 370 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 797 göst.
+2 oy
7 cevap 639 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 706 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu