iyi aksamlar hanimlar . cok yorgunum cok . simdiye kadar zaten yoruluyordum ama 2haftadir tabiri caizse cılkım çıktı. dakika yerinde durmayan bir kizim ve kizimdan beter bir esim var alisveris ev cocuk hersey bana bakiyorken birde kayinbabam iki haftadir bizde cok sukur bana bir zararı yok iyi anlasmaya basladik ama ben iki dakika dinlenemiyorum . sabah 7de kalkiyorum esime kahvalti sonra 8de babama kahvalti hergun degisik birsey yapiyorum 9da kizima kahvalti sonra topluyorum evi topla supur sil camasir bulasik sonra 2de ogle yemegi yiyor yemek yap hazirla topla sonra carsiya gotur beni diyor carsiya gidiyoruz eve geliyoz cocugu doyur aksam yemegi yap yensin topla cay kahve meyve tatli servisi onun harici zaten her an kizimin pesindeyim koltudan koltuga atliyo bir yandan bunlari yaparken bir yandan oyun oynatiyorum etkinlik yaptiriyorum asla esim ilgilenmez cunku . gece kendimi yataga atiyorum kiiii kizim annii diye yanima geliyo tekrar uyutma cabasi uyuyo esim durtuyo ki midem kazindi tost yap midesi kazinmasa baska birsey icin durtukluyo.. sabah sar bastan ayni seyler cok yoruldum uzun oldu helal edin ama cok doldum
Diğerleri de zor Allah yardımcın olsun ama diğerleri biraz daha mecbur gibi duruyor.. Ama eşinin mide kazınmasına taktım ben biraz Midesi kazınıyorsa kalkıp kendi bişey atıştırsın, seni niye rahat bırakmıyor çocuk uyumuşken sen de uyusan en azından
1,497,704 soru
24,465,228 cevap
354,841 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın