0 oy
834 göst.
Diğer kategorisinde (687 puan) tarafından
Kayinbabam cok severim cok degerlidir benim icin ama son zamanlarda kaynanam baya doldurmus gibi geliyor cok kavgamiz oldu su siralar bana eskisi gibi davranmiyor

Ben kayinbabamin adini koymadim cok pismanim uzuldu sanirim icten ice eski isim diye koymadim esimde bana karsi cikmadi sadece nuusa gidecevi zaman babamin adinida yazdiralim dedi bende bilmiyorum ama tulum kapi susu yaptirdik baban gordu bu saaten sonra olurmj bence yazdirma dedim yazdirmadi

Ama sunuda soyleyeyim kayinbabam ismimi koymayin istemiyorum herkes istedigi ismi koysun dedi ama kaynanam el koymanizi istedi falan dediler cok uzuluyorum kirdim onu diye siz olsaniz pisman olurmuydubuz ikinci oglum olursa hayirlisiyla sadece onun adini koyucam oxaman sevinirmi ..uzuldum acikcasi kirilmasina 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Koymazdim. Düşünmezdim bile kendi hem istememiş çocuk gibi istemem yan cebime koy yapıyor 
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Benim eşimde hep istedi bende çok severim ama bana anne baba ismi koymak aşırı saçma geliyor herkesin ismi kendisine özel olsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 89 göst.
0 oy
8 cevap 230 göst.
26 Eylül 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (788 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 263 göst.
0 oy
1 cevap 237 göst.
8 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,154 soru

24,397,022 cevap

349,804 kullanıcı

...