ArkadslarA iki gün önce arkadaş çaya çağırdı resim çekilip masa başında duruma resim attım görümcem bana vatsptan söyle bir yazı yazmış okadar yiyin halen cikmadimi çocuk doğum ne zaman 39 haftalık hamileyim bugün yarın elimiz kulağımızda herhangi doğum olabilir bu 9 ay boyunca arayıp hal hatır sormaz bir mesaj dahi atmaz böyle birşey yazar ben de çok sinirlendim zoruma gitti sanki yediğimde gözü varmış gibi onun üzerine eve gelince de yolda düştüm nazarimi deydi bilmiyorum günahını almak istemiyorum bnde sinirlendim hemen engellefim .hemen ardından eşime yazdı abi eşin beni niye engelledi benimle derdi neymis esimde cvp vermedi bende hiç bir şekilde sizce yoksa ben mi abartiyorm tesekkte ederim şimdiden arkadslar
Belki alınganlik yapmış olabilirsin canm. Kötü niyetle dedigini sanmam. Direk engellemen yanlış bence.sen kötü duruma dusmussun bu konuda.
Simdi bazı insanlar yazmayı aramayi pek yapmiyo don diyoruz bu insanlara. Bu kotu bisey mi evet ama suclayamayiz cunku herseye burnunu sokmasından iyidir uzak olsun daha iyi yakın olup cektirenlerden olmasın. Benim gorumcem yok ama kaynanam aramaz cok bi gun aramasa obur gun kayinbabam arar napiyon kizim der benimle alakası olan bisey degil bu cunku oglunuda aramaz. Sen yanlıs anlamıssın birazcık doguracam az kaldi nasil halasin gelde bi yardim et bize deseydin sakayla karisik. Eşinide zor durumda bırakma bosver
Bazı şeyleri çok abartıyorsunuz. Kadın şaka manalı demiş belliki. Kötü bi niyet yok ortada. Belki sizinle bi sohbet yakınlık kurmak istedi sizde konuşmak yerine engellediniz
O kadar yiyon hala çocuk çıkmadı mı demesi biraz tuhaf olmuş yani senin yerinde olsam bnde engellerdim
Hamilelik de biraz daha hassas oluyoruz bazı şeyleri yanlış algılayıp ister istemez sevincimize insanlar ortak olsun istiyoruz. Belki görümcenin bazı sorunları vardı üzülürsünüz hamilesiniz diye o sürec içinde kendini uzak tutmuş olabilir bazen ne yaşadığımızı kimse bilmez karşımızdaki insan içinde böyle düşünürsek daha iyi olur oda ortam ı yumuşatıp hatır almak için öyle bir latife yapmış olabilir siz de o kadar çok şey yiyorum ki yemeyle olsa halası şimdiye çoktan dünyaya gelmiş olurdu deseydiniz anlardı zaten Bazen kendi hayatımızı düşünüp düşünülmek isterken acaba karşımızda ki neden uzak diye düşünmüyoruz bence engellemeyin önce niyet iyi mi kotu mu siz iyi yaklaşın kendini belli eder zaten
Bence engellemeseydin ama cevap vermeseydin. Daha iyi olurdu.
Keşke bu kadar abartmasaydin canım tamam halisin belki ama engellemeseydin daha iyiydi o sana mesaj attığında sen de ona donseydin aaa sen hiç bizi sorarmiydin deseydin belki o da biraz utanirdi hatasını yüzüne vursaydin keşke ama onu engelleyerek ve hiç birşey demeden kendi kendini kötü duruma sokmuşsun onun da işine gelmistir
Yediğimde ictigimde gozunmu var lokmalarimi mi sayiyosun ? Buzamana kadar sormamissin simdi ne meraki aldi seni? Pardon ama ne curretle bu sekilde konusuyorsn benimle ? Engelliyorm dusunme sen bni zamani glince dogururum sende duyarsin elbet yazar engellerdim . Belki braz daha agr bile konusabilirdim
Ne kadar basit bir cümle ya. Karakterini belli etmiş zaten. İyi yapmışsın. Tavrını koru.
Bu arada neden buradaki kadınlar hemcinslerine bu kadar düşman bilmiyorum. Kadın kadının düşmanı vallahi.
Herkes en doğru benm diyor. İlginç
Belki şaka yapmıştır hangi üslupls yazdığıns bağlı
Ya şu sosyal medyadan nefret edıyorum bazen ya. İnsanları bırbırıne düşürüyo.yok engelledın yok cıkartmıssın arkadaslıktan.keske engellemeseydın de durumunu gızleseydın sımdı gorumxe uzak bırı de degıl üzülmüştüm söylediğine o yuzden engelledım bı anlıgına dersin.ama hakkı yokmus oyle konusmaya da. Hanı normalde de boyle laf sokuyosa yazısı art nıyetlı yok ılk kez olduysa takılmamak lazım.
Eşine bak canım sen o ne demiş bu ne demiş dersen ohoo. Hamile olmadan hergün arayanlar hamile olduğumdan beri aramiyor takmiyorum ben şahsen millet sanıyor islerimi yaptırcam şimdiye kadar kimseye minnet etmedim Allah im kimseye de muhtaç etmesin acillik oldum eşim tarafi hepsi evleri 5 dakikalık bildikleri halde aramadilar sorun etmedim umrumda da değil eşim olsun yeter yanımda hayatıma sadece moral bozmak için fitilleyenide zaten çıkarıyorum hayatımdan hemen zar zor hamile kaldım kimseyle ugrasamam streste yapamam açıkçası sende takma bak eşine bebeğine evine canım
Bence çok abartmissin şaka yapmisstir canim
Bana şahsen görümcem öyle dese bende ona onun lügatından anlayacağı dilden yazar geçerdim sonuçta herkesin anlayacagı bir dil mevcut "yok kuzum daha doguramadm valla gelde yardım et belki beraber dogurabiliriz" der bende onla dalga gecerdim bunun icinde sinirini bozma canım agzı olan konusuyor engellemen bir nevi mutlu etmistir onu bak eşine benle derdi ne falan demiş keske takmaz bi cevap verip gülüp geçseydin bozulurdu belki :) bu arada görümce hiç sevmem Allahtan yok gorumcem ama olsaydi da seviyeme dikkat eder ettirirdim eşimede.
1,493,351 soru
24,400,037 cevap
350,071 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın