0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 4 aylık doğduğundan beri ağlıyor çok yorgunum gerçekten uyumuyorum ev işi yemek bebeğim kolik artık dayanamıyorum gerçekten onun ağlama sesine bile tahammül edemiyorum sanki ne yapmam lazım lütfen yardım edin :(

12 Cevaplar

0 oy
(7,619 puan) tarafından
Iyi bir psikiyatristle görüş 
(113 puan) tarafından
Bildgn seyit hocaları
(7,619 puan) tarafından
Hey allahim ya:) bakinca anlayacak mi
(113 puan) tarafından
Bi muskaya bakar insanın inanci gelirse hetşeyde olur
(7,619 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin ne diyim
(113 puan) tarafından
Şiödi sana fikirmverdim allahnakıl fikir versin dıyo kaza bak be ne halin varsa gör denyonyaa
-Reklam-
0 oy
(742 puan) tarafından
Canim  şuan  sana  tek tavsiyem biraz daha sabırlı olman gerekecek.ayni yollardan geçtim üstelik benim bebegim pramatureydi.hic bir  yere çıkamazdim.  Rahat edemezdim  biraz daha   rahatladım.biliyorum o kadar  zorki sürekli  ağlaması tahammül  seviyenin en üstüne  çıkartıyor ama    sabret  büyüyecek. 
tarafından
İnşallah canım benim ya
0 oy
(13 puan) tarafından
Canım gaz damlası kullandn mi. Yada kimyon çayi falan içtin mi bunlad bebeğin gazı için iyi oluyor karnına bebek yağıyla masaj yapabilirsin rahatlar biraz gazını çıkarırsa yada anenn falan kardesn yok mu yardımci olsalar sen biraz dinlensn 
tarafından
İnanır mısın dayanamadım annemlere geldim yine kimse susturamuyor metsil zinco biogaia yel cevizi hepsini kullandım
(13 puan) tarafından
Kimyon çayı iç cnm zor rabbim yardımcın olsun
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Çoğu anne bu yollardan geçiyor canım boşuna cennet vaadedilmemiş^_^ sen sakin ol ki bebeğin de asabi stresli olmasın bizim ruh halimizden de çok etkileniyorlar bence geçip gidiyor zaman çok özlüyorsun sonra dua et bol bol Rabbim sabrını veriyor illaki ♥️
tarafından
Amin inşallah canım güzel yorumun için teşekkür ederim canım ♥️
0 oy
(769 puan) tarafından
Onun gözünden gormeye çalış alismaya çalışıyor haklisin insanin bazen tahammul.sinirlarini asiyor ama sabretmekten baska caren yok gececek büyüyecek sonra hic birini hatirlamicaksin benimde oglum kolikti aglama krizlerine gidiyodu cok sukur gecti gitti simdi 7 aylik.sanki  o aglsysn ortaligi ayaga kaldirsn bendim bi tatlis bi guler yuzluki
tarafından
Ay inşallah benimki de düzelir
(769 puan) tarafından
Duzelcek tabi canim hep boyle kalcak hali yok ya gerci o bitiyo atagi basliyo atak bitiyo disi basliyo derken geciyo iste tadini cikarmaya bak
tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
0 oy
(2,692 puan) tarafından

Canım çok zor ama inan ki geçecek bugunler. Sabretmelisin. Şimdi psikoloğa görün falan diyenler olur da o mantıkla her annenin bir dönem gitmesi gerekir :D gazıydı dişiydi vs sürekli yeni bir gündemle sabrımız sınanıyor sonuçta :) Allah yardımcın olsun, zor bir dönemden geçiyorsun. 

tarafından
Amin inşallah canım benim ya
0 oy
tarafından
Canım YouTube dan kolik bebek müzikleri aç dinlet bende çok işe aradı o müzikler 
tarafından
Ben Dua dinlettim süpürge sesi felan hiç bisye işe yaramadı
tarafından
Karnı tok altı temiz hicbirsey i yok agliyo demi bı de yaptırınca da agliyo demi
tarafından
Evet her şekilde ağlıyor
tarafından
Şimdi YouTube den açıyorsun kolik bebek müziği kucağına alıp oda da geziyorsun bunu böyle yap kucağında uyuya kaliyo zaten yada sakinlesiyo
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ben de öyleydim... 

Ah ah simdi 11 aylik oldu ama nasil oldu bide dis donemi yine aynı ama canimbi iki.aya gülmeye fln basliyo ya o zmn tum yorgunluk gidiyor. 

Benimde kimsem yoktu cnm ve kolikti kızim onunla uyu onunla uyan gerkirse ev isi kalsin yemegi disardan soyle oyle boyle geçecek inşallah
tarafından
İnşallah canım benim ya
0 oy
tarafından
Hamak tarzı beşik al yada tavana asılan bı beşik köy içine gel git salla uykusunu almadıkça sınırlı oluyolar kendi basinada uyuyamiyolar bence ondan oluyo bu seferde ne yerde ne gökte durmuyolar bide bı sağlık sorunu yoksa dene der iyicene doyur sar köy nasıl olsa sürekli basindasin salla kurtul eskiler hep durmayan bebeği böyle buyurmuşlar ne Dr ne bişey bebeğin bı anesinde beşik demişler çıkmışlar işin içinden bende çok huysuz olunca ayağımda saatlerce salladigim bilirdim inan büyüdüler en küçüğü de dokuz aylık olcak onun bile bazen saliyom saatlerce napim yaa bıraksam ziyan oluyo dis cikariyo herelde çok huyzuzzz
tarafından
Ay valla zor ya Allah bize yardım etsin inşallah
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Kimyon kaynat sende ic bebege de icir benim kizim onunla rahatlıyor 
0 oy
tarafından

Benimki de 6 aylık kolik reflüsü var agliyo sonra kusuyo boğulma ihtimali var sürekli tetikteyim uyusa bogulurmu acaba hissi var 10 dk en uzun uykusu:ermm: o on dk içinde kaç kez bakıyorum kustumu diye:ermm: uyku sıfır kahvaltı yapamıyorum iş yapamıyorum duş almayı özledim hiç uyumuyo susmuyo delirecem artık ama elimden birşey gelmiyo:ermm:

0 oy
(7,095 puan) tarafından
Birazcik dahA sabir azcık daha büyüyünce sende rahata ericeksin kendi düzenini kuracaksin

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 688 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 484 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mevlanaa (4,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.