0 oy
352 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (329 puan) tarafından
Kızlar bende isteksizlik asırı derecede var evlendigim ilk zamanlar  bile birliktelik kabus gibiydi smdi yine öyle hiç bir zaman eşimle birlikte olmak istemiyorum tabi bnu altın yatan baslıca sebeplerden bir kaçı kavga ve kavgada söylediği agır sözler mesela dün tartıstk annemi aradı gelin kızınıza bsey söyleyin hiç Bişeyi yapmıyo bna kadınlık yapmıyo dedi tabi yine beynimden vurulmusa döndüm bu ne demek ti bende gercekten Bi sorunmu var yoksa eşime karşı tamamen soguyup istemediğim içinmi böyle oluyo birliktelik oldugunda hiç Bi şekilde haz almıyorum ya bu nasıl igrenç bişey sastım kaldım napacagımı bilmiyorum ne öfkemi soguklugumu yenebiliyorum nede Baska bsey yapabiliyorum nasl olcam ben ya hiç iyi degiliö

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora gideceksin başka çok zor bide eşinle çok tartışıyorsunuz aile danışmanına gidin bu kavgalarda etkiler siizi
(329 puan) tarafından
Evet cok tartısıyoruz gidecek parada A yok devletin varmıdır acaba öyle Bi hekimi
tarafından
Var evet devlet hastanelerindede oluyo 182 den randevu alabilirsin
(329 puan) tarafından
Ay cok iyi olur valla yarın alayım
tarafından
Ankaradaysan Şehir Hastanesinde var
(329 puan) tarafından
Malesef gaziantepdeyim
-Reklam-
0 oy
(10,250 puan) tarafından
bende oldu ılk zamanlar zamanla alıstım esım olmayınca cok sınırlı oluyodu bence yapmadan once ılk yaklasma olsun yavav yapın ben oyle duzeldım her ılıskıde canım cok yanıyodu ama duzeldı sukur
(329 puan) tarafından
İlişkiyimi yavaş yapalım dıyorsun canm
(10,250 puan) tarafından
aynen tadını cıkararak yanı bırden ılıskıye gecmeyın kotu oluyo oyle
(329 puan) tarafından
İşte yorgunluk uykusuzluk eşime karsı sogumusum zaten hepsi birleşince cinsellik ten midem bulanıyo
(10,250 puan) tarafından
bı sure ara verın bence sonra zamanla duzelırsın
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Psikolog destegi şart 
(329 puan) tarafından
Psikolog ne yapabilir ki bu konuda
0 oy
(776 puan) tarafından
Kendin aşamiyosan doktor desteği alman şart canim. Ne yazik ki bu durum evliliğinizede zarar verir. Çünkü evlilikte eşler arasinda ki bağın kuvvetlenmesi için cinsellik önemli.. 
(329 puan) tarafından
Malesef cinsellik adına hiç bişey istemiyorum cocukları karnı doysun üstü başı temiz olsun mutlu olsun evim temiz düzenli olsun dıyorm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 389 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Deryamdmrrr (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 351 göst.
0 oy
8 cevap 904 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 303 göst.

Kategoriler

1,498,280 soru

24,474,649 cevap

355,376 kullanıcı

...