Canim boyle dusunup kendini uzme. Esim de ayni sekilde davrandi doguma 2 ay kalaya kadar bizim iliskimiz duzenliydi. Sonra benim karnim birden pirtladi bu sefer onda soyle bi psikoloji olustu. Sanki iliski yasarsak bebege zarar gelicek gb dusunmeye basladi. Karnimin buyudugunu gorup hareketlerini iyice hissedince orda gercekten bebek oldugunun idrakina varip zarar vermeme dusuncesine girdi sanirim beni o halimle de cok cekici buldugunu ben biliyorum ama yaklasimindan. Bunun istememekle degil de hakkaten bisey olur korkusuyla alakasi var. Halbuki iliski dr lar tarafindan tavsiye ediliyor dedigin gb ama bn de anlatamadim son aylar dogum sonrasi normale donduk zaten.
Meraba bende aynı şeyi yaşıyorum hamilelikden bu yana yani doğum sonrasına kadar hala yanı bebeğim 4ay olcak bile artık yani 1yılı geçicek ki benimde kocam benden uzak bu beni çok kızdırıyo ama napim ben artık bu durumun nedenini duşunmekten kafam şişmişti ya artık kaldıramıyodum bu durumumu chatgptla paylaşdm ve bana destek oldu onunla bu konuyu konuşmamda ve bende konuşdum ama sadece 2gun etkili oldu sonrasında yine aynı hal aldı yanı yine içime dert oldu artık bu konu ama daha konuşmam çünki boşş resmem evliliyim bitti ya sanki onun anası bacısı gıbı yaşıyoruz aynı yatakda insanın gücüne gidiyor nede olsa ama 1zaman 2ci bebek için yaklaşırsa işte o zaman aynı şeyi aynı hissi acıyı bende ona yaşatcam inşAllah🙏🙏süründürcem onu😔😢🙏psikolojimi fena bozuyor yaa sinirlerim tepemde bu konuda onu boğasım geliyo resmenn😠😡🤬😤😭😭😭😭😭ve bizimde 1yıl 6aylik 1 evliliğimiz var 😞😒😔
İkinci kez anne alacağım ikisinde de aynı şeyi yaşadım eşim bana da yaklaşmaz hatta kırkımı bekledi. Sonra normale döner merak etmeyin. Bir kaç kez teklif ettim karnın büyük zorlanıyorsun diyor. Eşim beni zorlamak istemiyor. Zaten ben de hiç ama hiç istemiyorum işime geliyor.
1,487,080 soru
24,310,359 cevap
344,705 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın