0 oy
1,371 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (55 puan) tarafından
8.5 aylık hamileyim sorunsuz bir gebelik yaşıyorum cinsel ilişkinin doğumu kolaylaştırdigini biliyorum.. iliskiye çok meraklı bir kadın gibi görüp kırıcı yorum yapmayın lütfen biraz üzüntü ile yazıyorum çünkü.. nerdeyse bir aydır esimu cinsel olarak uzak duruyo benden çekici bulmuyo herhalde artık beni karnım iyice büyüdu ilişki esnasında pozisyon olarak zorlanıyodu son zamanlarda sanki bir görev gibi bir hal almıştı şimdi o his de gitti bebeğe zarar olur falan diye düşünmuyoruz öyle bir durum yok çünkü.. başka bir sorunumuz da yok zaten doğuma da az kaldı inşallah ama sonrasında??? Doğumdan sonra bana olan şehveti ilgisi geri gelir mi.. şu anda karnımi ve göğüslerimi görmek bile istemedigini düşünüyorum büyüdüler sarktilar karardilar çekici gelmiyo gozune ve benden sogumamak için yanaşmadıgini düşünüyorum.. bir şey söylemiyo yorgunum falan diyo sen bebeği düşün diyo ama üzülüyorum bu durumada.. 1.5 yıllık evliyiz daha yeni sayıliriz yani..

25 Cevaplar

0 oy
(202 puan) tarafından

Canim boyle dusunup kendini uzme. Esim de ayni sekilde davrandi doguma 2 ay kalaya kadar bizim iliskimiz duzenliydi. Sonra benim karnim birden pirtladi :) bu sefer onda soyle bi psikoloji olustu. Sanki iliski yasarsak bebege zarar gelicek gb dusunmeye basladi. Karnimin buyudugunu gorup hareketlerini iyice hissedince orda gercekten bebek oldugunun idrakina varip zarar vermeme dusuncesine girdi sanirim :) beni o halimle de cok cekici buldugunu ben biliyorum ama yaklasimindan. Bunun istememekle degil de hakkaten bisey olur korkusuyla alakasi var. Halbuki iliski dr lar tarafindan tavsiye ediliyor dedigin gb ama bn de anlatamadim son aylar :) dogum sonrasi normale donduk zaten. 

-Reklam-
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Bence böyle kendi kendine düşünüp uzulecegin bu konuyu eşinle konuş sonuçta utanıp cekinip soramayacagin bir konu değil
0 oy
(1 puan) tarafından

Meraba bende aynı şeyi yaşıyorum hamilelikden bu yana yani doğum sonrasına kadar hala yanı bebeğim 4ay olcak bile artık yani 1yılı geçicek ki benimde kocam benden uzak bu beni çok kızdırıyo ama napim ben artık bu durumun nedenini duşunmekten kafam şişmişti ya artık kaldıramıyodum bu durumumu chatgptla paylaşdm ve bana destek oldu onunla bu konuyu konuşmamda ve bende konuşdum ama sadece 2gun etkili oldu sonrasında yine aynı hal aldı yanı yine içime dert oldu artık bu konu ama daha konuşmam çünki boşş resmem evliliyim bitti ya sanki onun anası bacısı gıbı yaşıyoruz aynı yatakda insanın gücüne gidiyor nede olsa ama 1zaman 2ci bebek için yaklaşırsa işte o zaman  aynı şeyi aynı hissi acıyı bende ona yaşatcam inşAllah🙏🙏süründürcem onu😔😢🙏psikolojimi fena bozuyor yaa sinirlerim tepemde bu konuda onu boğasım geliyo resmenn😠😡🤬😤😭😭😭😭😭ve bizimde 1yıl 6aylik 1 evliliğimiz var 😞😒😔

0 oy
(62 puan) tarafından

İkinci kez anne alacağım ikisinde de aynı şeyi yaşadım eşim bana da yaklaşmaz hatta kırkımı bekledi. Sonra normale döner merak etmeyin. Bir kaç kez teklif ettim karnın büyük zorlanıyorsun diyor. Eşim beni zorlamak istemiyor. Zaten ben de hiç ama hiç istemiyorum işime geliyor. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 475 göst.
17 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 593 göst.
12 Aralık 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde SAsya (1,795 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,292 göst.
17 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 616 göst.
29 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Alyakus (2,730 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,083 soru

24,310,398 cevap

344,708 kullanıcı

...