0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (1,201 puan) tarafından
İyi günler kızlar rahat bir kisiligim yok kendimi cok sıkan ve en cok da yine kendine yapan biriyim eskisine göre biraz daha rahat davranmaya caliyrm ama olmuyor yine de tamamen yenemedim  .Esimle ilgili sorunları takmayim diyrm olmuyor girdigim ortamlarda da öyle rahat olamyrm şoyle ki esimin etrafındaki kisilere gittigimde ortamlarina girdigimde kendimi kasiyrm kılik kiyafetten tutun yapacgm hareketlere kadar niye böyleyim ben ya anlamyrm bir de bi konuda cok rahatszm kendimden basindan beri esime ésimin ailesine ayak uydurmaya calistm özellikle giyim konusunda bu yaptgm cok yanlisti sonra anladm simdi tunik giymiyrm diye hemen laf ediyor esim ailesi tuhaf bakiyor umursamamya caliyrm ama zor oluyor bunu takmamak icin neler yapmaliym kendim olmaktan cıktım resmen ya cok yanlis yapmisim bu konularda.Benim gibi olan var mi nasil aşarim bu konulari 

4 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Kisilik kolay degismez ama yaşın büyüdükçe umursamamayi öğrenirsin 
-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından
Rahat bir kişilik iyi bir şey değil kuralların olması her zaman seni yanlıştan hatadan korur rahat bir kişiliğe sahip olan insanlara saygı duyulmuyor maalesef bu hayattaki en önemli şey benim için saygıdır 
(1,201 puan) tarafından
Rahatliktan kastım kafayi takmayan ortamlara girince kendini kasmayan sunu bunu dusunmeyen manada dedim canm ben
(4,697 puan) tarafından
Canım başkaları adına düşünmeyi bırakmalısın herkes herşeyi düşünebilir özgürdür senin düşünce tarzını değiştirmen lazım
tarafından
Kuzular pistta toplanmisiz asli sen ben :)
(4,697 puan) tarafından
Sadece 3müz yorum yapmışız 3 silahşör hahahadbjnk :DD
0 oy
(13,317 puan) tarafından
Açık biriydin de kapandın mı 
tarafından
Aksam siliyim dedimde sonradan dedim kizlar okadar link atmis ben yorumu silsem kiarin linkler kaybolacak dedim yapmiyom ben benden istemen :)
(4,697 puan) tarafından
İyiyim Aslım ❤️
Hala geliyor mu sana bildirimler gelmiyorsa silebilirsin sadece senin yorumuna yorum yapmıyorlar o yüzden hak geçmez gibime geliyor
tarafından
Geliyo fadimem gelmezmi :) yeni yeni link atanlar var hala kalsin bakalim yaa belki burdanda sevap point aliriz sksjshhshs
(13,317 puan) tarafından
Gruba gelsene Mihri bi sen yoksun diyet yapmasan da olur
(4,697 puan) tarafından
Bende gruba davet etmek için girdim çok güzel olur sende katıl aşkım :)
0 oy
tarafından
İlk evlendigim andan itibaren ne esimin ailesine nede baska birilerine ayak uydurmaya calismadim ozguvenle alakali once kafandaki kimler ne der ne dusunur derdininden kurtul cunku herkes herseyi der 

yeni evlendigimde nisanliyken nasil giyiniyosam oyle giyindim kaynanam dediki baban sevmez boyle bende sevmem bende dedimki olabilir ama baskalari icin ben niye kendim olmaktan cikiyim siz beni boyle gordunuz ilk basta suan neden bunu dedin istedigim gibi giyinirim karisilmasin lutfen dedim ogun bugundur hic bukadar ileri gidemedi  arada karisir sonra pisman olur :)
(1,201 puan) tarafından
O ne der bu ne der diye düsünmuyrm canm.aslinda o asamayi gectim sadece ayip ediyrmsm gibi ne bilim saygi mi degsiik bir dusunce olmasi gerekn senin yaptigin zaten
tarafından
Saygisizlik yaparim diye dusunmekte bilinmezlik iste sen kendi kisiligine gore saygiyi nasıl anlatirsin icra edersin

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 214 göst.
7 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde heygirls (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 909 göst.
21 Kasım 2021 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (252 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 93 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Abdullah... (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 139 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sevgiii (115 puan) tarafından soruldu

406,905 soru

12,210,266 cevap

36,785 kullanıcı