Çocuğu tam uyuttum kapı tıklatıldı bir baktım kayınvalidem. Çocukta uyandı sese. Görümcem in çocuğunu okula bırakıp alır onun küçük bebeği olunca gidemiyor. Ne yaparsınız bakıyımda öyle geçeyim dedim diye. Neyse geldi biraz sevdi kızımı giderken vereckken kızım ağlamaya başladı. Kızımda öğle uykusunu uyumadı mı bütün gün huzursuz olur uykusu açıldı onuda aldı götürdü ağlayınca bişeyde diyemedim. Şimdi ben bu kaynanam ne yapayım ne diyeyim alıştırıyor çocuğu ya canım sıkıldı. Bakın demek istediğim aynen bu teşekkür ederim yorumunuz için =Hepsi bunda ne var gibi yorumlar yapmış kendi başlarına gelmediği için seni anlayamazlar, yüz verme çocuğu geri getirdiğinde veya sen almaya gideceksen uyar, anne kapıya kadar götürme odada o oyalanirken görmeden kalk git gideceksen gitmiceksen ev senin evin otur, kış geliyor bebeğim küçük böyle alışmasını istemiyorum de önünü kes yoksa çocuk büyüdükçe durmaz sen sıkıntıya girersin
Kız üzme kendini tamam yanlış yapmış belki ama sende abartma güzelim yani. Alt tarafı size bakmaya gelmiş yani
1,492,243 soru
24,382,653 cevap
348,847 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın