0 oy
163 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhabalar 3 gundur koku almam azaldi limon yiyorum eksi rahatsiz ediyor ama limonun kokusunuda tadinida almiyorum kahveyi kokluyorum derinden aliyorum kokuyo kolonyayi iyice cekersem icime aliyorum kokuyu 

Virusteki tat koku kaybi tam bumudur yasayanlar bilgi verirmi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Test ver bende de aynı oluyordu
(3 puan) tarafından
Pozitifmiydiniz
tarafından
Evet ciğerlerime inmiş  bebeğimi sütten kesmek zorunda kalicam daha bir günlük 15 gün hastanede yaticam
-Reklam-
0 oy
(4,228 puan) tarafından
Ben sadece yediğim şeyin tatlı tuzlu ve eksi olduğunu biliyodum ne yediğimi hiç Bi şekilde anlamiyodum
(3 puan) tarafından
Ayni durum ama sadece tat koku bu sekilde baska birseyim yok aklim almiyor bu sekilde corona olunurmu
(4,228 puan) tarafından
Bende ilk ağrı vardı belirtilerden 4 gün sonra falan tat koku tamamen gitti test verdim pozitif çıktı
(3,134 puan) tarafından
Belirtisiz bile atlatan oluyor tabiki olur. Sadece sırt ağrısı ile geçiren var
0 oy
(2,268 puan) tarafından
Evet böyle başlıyor en fazla 2 güne tamamen koku gidecek tat yarı yarıya gibi bşy oluyor 1 ay sonra koku alabildim ben
(2,268 puan) tarafından
Herkes agır geçirmiyor canım ben hafif grip gibi geçirdim ateş fln olmadı bende de. Aynı evin içinde hiç bir tedbir almadan eşime ve kızıma bulaşmadj çok değişik bi hastalık
(3 puan) tarafından
Suan bizde ayni durumdayiz tat koku gitmese anlamazdim 11 aylik bebegim var esim falan gayet iyi bugun 8 gun oldu sanirim belirti 8 gun once verdi onceside varsa artik bilmiyorum
(2,268 puan) tarafından
İyiysen hiç hastaneye gitme derim zaten kendini belli eder 8 gün geçmiş biraz daha bekle canım
(3 puan) tarafından
3 gun halsizdim dinlendim sirt agrim vardi ama hepsi gecti sadece tat koku gitti
Emziriyorum ilac falan kullanamicam artik gecti gitti insallah
(2,268 puan) tarafından
Bende hamileydim iyileşirsin inş canım
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Hemen korkma bende grip oldum olduğum gibi koku giti teste gitm negatif sade koku yoktu iki gune geldi koku gelir inşallah sizinde 
0 oy
(3,134 puan) tarafından
Koronada burun açık oluyor nefes alınıyor ama tat koku gidiyor. Grip gibi burun tıkandığı için gitmiyor. Acayip birşey. Allah şifa versin 
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Evet maalesef budur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 190 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semraomer (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 278 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Aselinnannesi (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 303 göst.
26 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 168 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu

407,868 soru

12,245,370 cevap

37,058 kullanıcı

...