Vücut kitle indeksi 40 ve üzeri olmalı 100 kilonun üzeri olman lazım ameliyat olunca laparaskopik yöntemle ediyolar seni yani 6 delik deliyolar karnından miğdeyr giriyorlar 100 de kaçını aldılar bilmiyorum bana bişey demedi doktor muz şeklinde kesiyorlar içerden dikişlerin oluyo sıvı besleniyosun 15 gün sadece kemik suyu tavuk suyu onuda temiz örtüden geçiriyon pürüzsüz olcak şekilde günde 1 litre su diyo da ne mümkün çok zor oluyo onlar sana bi sıvı veriyo beslenmen için ondan hergün 1 tane içeceksin ben içemedim öğüre öğüre öldüm resmen 16 ıncı güne girince yumurtanın beyazını çatalla ezip içine 1 yemek kaşığı lor koyup öyle yiyorsun 1 çay bardağı kadar olacak oda yine gün boyu aynı olacak su ve verdikleri sıvı dan içiyorsun laktozsuz süt içiyosun 1 ay dolunca normal yemeklerden başlıyorsun artık çorba işde ne bilim deneye deneye yiyorsun çok çiğnemek Lazım ama ben bayaaa bi kusdum özellikle pilav tavuk bdni bitiriyo du biraz zor yalan diyemem ama zamanla miden yine büyüyo 5 yıl sonra dikkat etmezsen hepsini alırsın geri zaten katı yemek yerken sıvı içemessin ya önce sıvı ya önce katı yiyeceksin yarım saat sonra da sıvı yı içebilirsin yoksa ölecekmiş gibi oluyorsun