0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizalr bebeğimde işitme kaybı var son çare amaliyat başlıkta yazdım adını bu durumda olan anneli postuma hekliyorum bilgim yok ilk bebeğim dua edermisiniz lütfen çok üzülüyorum çok ağlıyorum dünyam karardı resmen buna şükür tedavisi var ama yinede ömür boyu bir cohazla yasacayacak kuzum  kablosuz varmış kablolu varmış ben kablosuz istiyorum lütfen çevresinde olan bebeğinde olan yaza bilirmi amaliyat zormu en önemlisi her sesi duyuyor mu bebek dualarına talibim kızlar kandirildim birde hayallerim umutlarım tükendi yazmıştım buraya duyuyor diye bu postu bebeğim için açmıştım her sese uyanmiyor diye cihazlar işe yaramadı çok üzülüyorum kızlar yasina 1 girecek ama ben bunu düşünmekten öleceğim
Bebek Ayı 11

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gözlerine bakıyorum dolup geliyor içimden parçalar kopuyor sanki testlerden kalınca bağıra bağıra ağlıyorum koca hastaneler başıma yıkılıyor Allah'ım sabrımı versin 48 kiloya düştüm eridim bittim evlat çok zormuş buna şükür rabbimin bir bildiği var 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gözlerine bakıyorum dolup geliyor içimden parçalar kopuyor sanki testlerden kalınca bağıra bağıra ağlıyorum koca hastaneler başıma yıkılıyor Allah'ım sabrımı versin 48 kiloya düştüm eridim bittim evlat çok zormuş buna şükür rabbimin bir bildiği var artık her sese uyansın beni duysun çok istiyorum yoruldum artık ama dayanmak zorundayım onun bana ihtiyacı var elimden geleni yaptım Rabbime bıraktım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 179 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 392 göst.
18 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 1,001 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 376 göst.