Bu gece bir rüya gördüm bir kız çocuğu vardı, Benim kızımmış o kadar seviniyorum ki çocuk anne dedikçe kızım deyip sarılıyorum öpüyorum. Güzel bir kız çocuğuydu. Aldım sardım kucağıma aldım yanağını yanağıma koydu uyudu öyle. Rüya ama o sıcaklığı hissettim resmen. Bir gün gerçek olur mu bu rüyalarım bilmiyorum. Adetime 3 gün var çatlama iğnesi klomen kullandım bu ay ikinci kez. Test yapmadım hala test yaparsam negatif görünce kaçıncı hayal kırıklığım olacak o yüzden korkuyorum yapmaya.
Hepsi bi yana bugün çocuklarınıza bir kere de benim için sarılın öpün koklayın. Mutlaka şükrediyosunuzdur ama bir kere de ben hatırlatmış olayım o kadar şanslısınız ki...
Üzülme gecicek emin 4 senelik evliliğimdeiki kürtajın var ve 1Sene hamile kalamayisim hiç bişey yokken 2.kurtajimi oldum doktorum doğumhane sen çıkarken aileme kapıda bu kızın biseyi yok gebe kalıcak nasıl kalamiyo dedi ben çıktıktan sonra bana dediler bağırdım olmuyo işti olanda gidiyo diye haykırdım sonra umudumu kestim artık karar almıştım istemiyorum dedim çünkü kaldırmam artık dedim dedim ve 2ay sonra gebe kaldığımı öğrendim doğuma kadar 280adet oksabar kullandım onada bişey ollasin diye erken doğum riski düşük tehlikeleriyle 9 ayı atlattım şimdi kızım 4 aylık sana diyeceğim o ki hiç üzülme bunlar olacagin habercisi dusunme psikoloji gerçekten çok önemli senin gibi klomennkullandim çatlatma iğnesi kullandım daha niceleri ama hiç bişey fayda etmedi çünkü sorun yoktu psikolojim en büyük sorundu lütfen üzülme Allah'ın izniyle ve bizlerin duasıyla rabbim sana rüyalarını nasip etsin güzel kalplim
Aglamak istemiyorum ama ben ya
kuzum rabbim seni oyle bi zamanda sevindirsinki insallah bugunlerini hatirlama bile ❤️
1,493,294 soru
24,399,223 cevap
349,978 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın