Kızlar 12+3 üm 2 gün önce doktora gittik kontrolüm yapıldı cinsiyet tahmini oluyor mu hocam dedim bir daha ki kontrole olabilir dedi çok heyecanlıyım etrafimdakiler erkek diyor eşimle ben kızcıyız ama eşimde çok fazla bi şekilde erkek hissediyor hisleri de derinden gelirse tutar yani ondan çok merak ediyorum görümcemde erkek diyor seviyorum kendisini ama erkek hissediyorum diyo eğer erkek çıkarsa ben dedim ben hissettim tuttu İşte ben demiştim diye bin kere tekrarliyor Allaha dua ediyorum Rabbim gönlümüzdekini sağlıklı nasip et hayırlı evlat nasip et sadece sen bilirsin başka kimse bilemez diyorum kız derse onun suratıni merak ediyorum çünkü ters köşe olcak yaa ne biliyim ufff sizede ultrason görüntüsü atayimda bi bakın karbonat testi Çin takvimi hep kızı gösteriyor Ayy Allahım gönlümuzdekini sağlıklı nasip etsin amin
Canım benim 12. Haftada erkek olduğunu anlamıştı doktor erkek bebek genelde erken belli oluyor
İnşallah RABBİM en hayırlı olanı verir İnanlı hepsi çok farklı bende kız bekliyordum ama oğlum oldu onu o kadar seviyorum ki bir gulsun diye yapmadığım şaklabanlık kalmıyor
410,746 soru
12,359,127 cevap
41,335 kullanıcı