Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_877869b524ac85a5efbd08aafc4d7206, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Yavrum tukendi şu illet gecmedi destek beklemekteyim-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
235 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından
Merhabalr sayin anneler kizim yakalsik 3 haftadir oksiriyoro okula gidip geirken olan oldi biturlude kurtulamadik hata 1 bucuk yasindaki oglum dada basladi 3 gundur kizim cok kotuledi 2 gundur hergece yarim saat atak gbi gelirdi kusturrdu hatta oksuurk ama geri yatardi gunduzbde ara sira olurdu denendgm dogal yontem yok bal zencegil udi hindi z.yagi icir vicuda sur sicak havlu vs vs vs en sonunda dr gotirdim cigerlere bakildi yok dedi bisey astim alerji ilaclari verdi onlardan snra dahada kotiledi acab alakasi varmidir ilaclarla duzletirmi ileriki gunlerde neden boule olduki nefes alirken zorlnaiyo artik caresiz kaldim oglumda oyle ablasi kadar olmasada pda oksuuryo sizce napmaliyim onerdfnz doktr veya oneriniz vs inanin bende yildim yavrumda yoruldu oksurmektenneyi vardir alerji midir yasayan varmi

4 Cevaplar

0 oy
(4,688 puan) tarafından
Udi Hindi önerecektim ama kullanmışsınız. Bir bilgim yok çok geçmiş olsun inşaallah nedeni bulur. Allah şifalar versin.
-Reklam-
0 oy
(4,091 puan) tarafından
2 haftadır aynı durumdayız artık dün burun akıntısıyla birlikte kan gelmeye başladı tekrar gittik doktora alıntıdan tahriş olmuş dedi salgın var tüm çocukar bi iki hafta çekiyor bud durumu mutlaka buhar ver buhar makinasına soğuk su koyup ilaçsız şekilde bol bol ver 
0 oy
(206 puan) tarafından
Hatmi çiçeği var attarlarda bulabilirsin cnm. Onun çayı öksürük balgam  boğaz için çok faydalı. Bizim evin bahçesinde var her yaz toplar kuruturum eşim sigara kullanıyor tütün içer hatta günde bir paket fena hasta olur hep ondan yaparım. İnternetten de bakabilirsin Ender saracin çok videosu var. Yetişkinler için sıcak suya demleme oluyor çocuklar için nasıl bilmiyorum cnm netten bakarsın
0 oy
tarafından

Sen birde benim bebeleri gör tam 2 ay oldu halen hastalar bugün götürdüm sonuncusu bronşit olmak üzere olmuş ciğerlere inmeye başlamış 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
30 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 311 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Esraarammm (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 773 göst.
20 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifhanim0101 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 539 göst.
24 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu

413,940 soru

12,459,130 cevap

46,611 kullanıcı

Kategoriler

...