0 oy
232 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar emziriyorum çok kötü oldu sağ tarafım özellikle kanıyor kanayan yer şişti, 10 gündür böyle. Lansinoh kullandım, kantaron yağı kullandım yok geçmiyor emzirirken bütün kolum uyuşuyor kendimi öldüresim geliyor artık çok iğrenç bi acı nolur yardım edin nasıl geçirebilirim ben bunu

10 Cevaplar

0 oy
(1,147 puan) tarafından
Lansinoh krem cnm harika ilk bebegmde kullanmstm
(1,147 puan) tarafından
Kantoran yagi
tarafından
Onu da sürüyorum geçmiyor acıdan ağlıyorum artık
(1,147 puan) tarafından
Canm o zmn doktoruna danış kadın doğum onlar güzel krem veryo fito diye bi krem var o harika ve otesydi ama işte çocuk emziryon diye kullanamayblrsn
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim ❤️
(1,147 puan) tarafından
Rica edrm canm:)
-Reklam-
0 oy
(722 puan) tarafından
Bir süre Silikon denesen aşırı iyi geliyor temas etmediği için yarasa olmuyor olmuş tarayıda iyileştirir 
tarafından
Bende şimdi ona bakıyordum internetten emzirdikten sonra takılıyor o dimi ? Emzirme anında takılı olmuyor ?
(753 puan) tarafından
Emzirirken takcn
(722 puan) tarafından
Emzirirken tak bir süre Bebeğinde yadırgamazsa kullanırsın geçene kadar yaran
0 oy
(637 puan) tarafından
Ah ben neler çektim ağlaya ağlaya koltuk minderini sıktıra sıktıra emzirirdim. Emdikten sonra çok az sıktırr göğsünü çıkan sütü sür yara olan yere. Biraz havalansın hemen kapatma. Ben her emzirmeden sonra böyle yaptım. Hatta emmediği zamanlarda bile biraz sıkıp sürüyodum. Hemen örtmüyodm ama. Böyle yapa yapa geçti. Bir de şey yaptım 1 2 kere. Tahin yağı sürdüm. 

Yapabilirsen ayva çekirdeğini ısla bi gün önceden ertesi günü jel kıvamına geliyor onuda sürebilirsiniz. Çook geçmiş olsun. Allah kolaylıkla versin
tarafından
Tamam canım denicem hepsini çok teşekkür ederim
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Tahinin üzerindeki yağ varya onu pamuğa batırıp gün boyu bekletiyordum ben,bide benim göğsümden iltihapta akıyordu bu iyi geldi,post açmıştım bunla alakalı bakabilirsin hatta orda yazanlar olmuştu ne iyi gelir diye 
0 oy
(753 puan) tarafından
Açık gezcn. Bazen  bide kendi sütünü sur  zamanla alışıyor zatennyara geçer  snra
0 oy
(1,105 puan) tarafından
Garmastan pomat canim
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Aşkım soğanı yumrukla kır tülbent e koy göğüsün kapa ben şifayı soğanda buldum Rabbim şifanı versin inşallah.
0 oy
tarafından
Tahin uzerınde ki yag ve ayva çekirdeğinin sıyu ıyı gelıyormus cnm. Nemli tut kuruyunca agrıyor ucları. Ben zeytınyaglayıp streclıyordum uclarını nemli tutuyordu yumusuyordu berbat bı acı off
0 oy
tarafından
Göğüs pedi hep kullan eksik etme geçer. O çok iyi geldi bana
0 oy
tarafından
Ayva çekirdeğini suda beklet jel kivamina gekince göğüsüne sur  banada krem fakan fayda etmedi bu cok iyi geldi 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 237 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Yeni.bir.anne (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 320 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde & (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 328 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Damla berna (2,386 puan) tarafından soruldu

414,183 soru

12,464,930 cevap

46,859 kullanıcı

Kategoriler

...