0 oy
470 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Normalde 60 tl 54 tl teklif verdi 25 tl de indirim kuponu 45 tlye almis oldum ama sonradan fark ettim ki kazığın takılan ön kısmı yokmuş kullanıma engel değilmiş video atacak satıcı sizce almalı mıyım?

image

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

bence gayet kullanisli oglum tepesinden inmiyor evin icinde surekli gezinip duruyor benimki pilsan 150 liraya almistim zaten o altindaki kullanissiz oluyor sz bisey sallaniyor attim gitti ben hem guvenli degil bence al cok uygun
tarafından
Al al o altini yollamasinlar bile evde koycak yer ararsin :)) cunku azicik sallaniyo cocuklari tatmin etmiyo daha cok sallanmaya calisiyorlar duser Allah korusun bizimkisi ucuyodu havada tuttu babasi hrmrn attim
tarafından
tarafından
Bende sırf o alt için kararsiz kalıp acaba iptal etsem mi diye düşündüm böyle deyince haklısın canım inşallah sever oğlum fotoğrafını görünce çok sevindi :))
tarafından
Zaten emniyeti kirik sallanmasi imkansiz kayar gider :)
tarafından
Allah razi olsun canim içimi rahatlattın alacağım 45 tl neye vermiyoruz ki
-Reklam-
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Yeğenim de var gittiğimiz zaman oğlum biraz oynadı sıkıldı sonra bende alacaktım vazgeçtim 
tarafından
Canim önümüz kış ya o yüzden aldim evde sıkılmasın diye oğlum sever sürülen oyuncakları
(14,164 puan) tarafından
İnşallah sever canım sallanıyor biraz tehlikeli ama bindikce öğrenir oda
tarafından
Yürüteci de sallanandi canim hiç sallanmak istemedi sevmedi ben ustune binsin de sürsün diye aldim e bebekten almistik araba onu sürmeyi cok seviyo kırılınca bunu alasim geldi
0 oy
tarafından
Zaten sallanmasi tehlikeli benim icin bizdede var binip suruyor oyle daha kullanisli 
tarafından
Yani al mi diyorsun fiyati nasil sence 45 tl
tarafından
Cok iyi guzel cokda kullanisli bak foto aticam sana
tarafından
Cok sevinirim bekliyorum canim
0 oy
tarafından
Bunun yerine farklı birşey alabilirdiniz:)
tarafından
Ablam kizina almis oğlum çok sevdi onun için aldim neden oyle dedin ki
(5,404 puan) tarafından
Ne mesela
0 oy
tarafından
Benimde hoşuma gidiyo bunlar canım ama oğlum küçük henüz 16 aylık ondan almıyorum sevmiş zaten seninki kuzeninde görüp kullan gitsin hayırlı olsun her bebek kendne özel olduğu gibi her bebeğin de sevdiği oyuncaklar da kendine hastır bnce :) 
tarafından
İyi yaptın canım benimkinin kaydırağı var bu sene onla idare ederiz seneye bende bundan ve akülü araba istiyorum biraz dha büyüsün de :)
tarafından
Benimkinin hem kaydırağı hem akülüsü de var canim evim küçük havuzu topladım zaten kaydırak da büyük yer kaplıyor akülü de çatıya koyduk kış geliyor diye :)
tarafından
Top havuzunu bende kaldırdım ya oynamıyo ama dağıtıyordu oturma odası küçücük zaten kaydırağı 2 3 günde bir çıkarıyorum oynayıp kaldırıyoruz :D akülü için küçük diye düşündüm biyerden para gelse alırım ama ekonomi işte :))
tarafından
Alirsin insallah canim aynen oyle ben bikmistim artık topları koltuk masa altından toplamaktan aldim kaldırdım misafirim gelecek diye kaydırağı da çatının oraya koymuşum oyle unuttum orda daha evim küçük olunca :D
tarafından
:D öyle oluyo valla çok büyükler ev için :)
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Canım oğluma hediye gelmişti 1.yaş günü için önce biz tutardık oynardı sonra kendi lastiği olmaması büyük sorun değil ama Emniyet acısından olsa iyi olur
tarafından
Sallanacağını sanmıyorum canim ya yürüteci de sallanandi ama sevmedi ben sürsün diye istiyorum
(5,125 puan) tarafından
Ayy benim kızım da hiiiç sevmedi yürüteç sallanma ozelliği de var koyduğum an çığlık atıyor. Tek istediği çıkıp emeklemek her yeri dağıtmak. Bence sen bir de helezon, üst üste dizilen  çak çak oyuncakaleı bak. İkeanın almıştım oğluma onları çook severdi

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 812 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
12 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Dilekk (1,136 puan) tarafından soruldu

410,337 soru

12,340,385 cevap

39,617 kullanıcı

Kategoriler

...