34 haftaya girdik bu gece cok farkli hissedyrum bilen bilir dun gece deislaklik yuzunden doktora gittim . Bu gece 5 dk da bir cisim geliyo sanki bebegimim her hareketinde canim cok yaniyor ne oldu bilmem bugune kadar hic sknti yasamadm boyle evham yapiyorum heralde kontrolum sali gunu gelsede bi an once ne oldu ne bitti ogrensek :/ kimler kacinci haftada dogum yapti ???
Bende oyleydm dogsa dogsa dedim durdum 35+6 da erkn dogum oldu :(
Oyle seyler getirme aklina 2 hafta daha sabretsn zamaninda saglikla gelsin ins :)
Sen 34 haftalıksın ben daha 31+6 haftalığım psikolojik olarak 4-5 gündür doğurucakmışım gibi geliyo . 2 gündür rüyamda bile doğurmuşum diye görüyorum şu son günler nasıl geçicek hiç bilmiyorum :)
Canm geçen gün banada öyle oldu ama oynadıkça ağrılar giriyordu kasigima idrarın geliyordu uzaninca geçti şuan 39 haftaligim hiç bir brlirtim yok doğumla alakalı bakalım nezmna doğum olur canm Çarşamba yine kontrolum var normal doğum ayın 16 veya 18 i dedi doktorum doğum bakalım canm hayırlısı insallh Allah'tan zaten doğum sancısı olsa ara ara girip girip çıkıyor sancı
Bu dedilerin bnde de oldu. Bebeğin leğen kemiğine indiği için yani doğum kanalında. Orda yaptığı hareketler sana baskı ve acı veriyor batma oluyor alt tarafta . Başı demek ki orda sakin ol. Bn 37 ye geldim hala öyleyim
Aynı haftadayız canım tık yok bizimkinde :D
1,514,489 soru
24,697,237 cevap
368,703 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın